Tekstil firmasını dolandıran 5 kişi kıskıvrak yakalandı

ASAYİŞ 11.09.2018 - 18:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tekstil firmasını dolandıran 5 kişi kıskıvrak yakalandı

Denizli’den İstanbul’a götürülüp yerine teslim edilmesi gereken 250 bin TL. değerindeki tekstil ürünlerini Ankara’ya götüren 5 dolandırıcı yakalanarak gözaltına alındı. 5 dolandırıcı yargıya teslim edilirken 250 bin TL. değerindeki tekstil ürünleri de sahibine teslim edildi.   Polis, Denizli Akhan Mahallesi’nde faaliyet gösteren tekstil firmasına ait 250 bin TL değerindeki çarşaf tekstil malzemesinin ‘Güveni Kötüye Kullanmak” suretiyle dolandırılması olayı ile ilgili çok yönlü araştırmalar ve çalışmalar yaptı. Polis yaptığı takip sonucunda dolandırılan tekstil üreticisine ait 250 bin TL değerindeki çarşaf ve tekstil malzemeleri Ankara’da ele geçirildi. Ele geçirilen 250 TL. değerindeki çarşaf ve tekstil malzemeleri sahibine teslim edildi.   Dolandırıcılık olayı ile ilgili 5 şüpheli şahıs Ankara ilinde yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Denizli’den İstanbul’a götürülüp yerine teslim edilmesi gereken 250 bin TL. değerindeki tekstil ürünlerini Ankara’ya götüren 5 dolandırıcı yakalanarak gözaltına alındı. 5 dolandırıcı yargıya teslim edilirken 250 bin TL. değerindeki tekstil ürünleri de sahibine teslim edildi.

 

Polis, Denizli Akhan Mahallesi’nde faaliyet gösteren tekstil firmasına ait 250 bin TL değerindeki çarşaf tekstil malzemesinin ‘Güveni Kötüye Kullanmak” suretiyle dolandırılması olayı ile ilgili çok yönlü araştırmalar ve çalışmalar yaptı. Polis yaptığı takip sonucunda dolandırılan tekstil üreticisine ait 250 bin TL değerindeki çarşaf ve tekstil malzemeleri Ankara’da ele geçirildi. Ele geçirilen 250 TL. değerindeki çarşaf ve tekstil malzemeleri sahibine teslim edildi.

 

Dolandırıcılık olayı ile ilgili 5 şüpheli şahıs Ankara ilinde yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.