Teleferik ve Bağbaşı Yaylası beyaza büründü

GÜNDEM 25.10.2018 - 17:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Teleferik ve Bağbaşı Yaylası beyaza büründü

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası Beyaza Büründü Denizli’de hava sıcaklıklarının düşmesinin ardından kentin önemli turizm alanlarından Bağbaşı Yaylası’na kar yağdı.   Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyrettiği Denizli’de, yüksek kesimlerde kar yağışı kendi göstermeye başladı. Kentin yüksek noktalarında termometreler – 2 dereceyi gösterdi. Kentin önemli turizm noktalarından Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası da beyaza büründü. Bağbaşı Yaylası’nda bungalov evlerin çatısı ve ağaçlarda kar tabakası oluştu. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın beyaza bürünmesiyle, güzel görüntüler ortaya çıktı.   ÇEVRE İL VE İLÇELERDE DE KAR MEVSİMİN İLK KAR'I YAĞDI   Denizli ve çevre il ilçelerinde de yağan kar sevindirdi. Çameli Çökelez, Kınıkyeri mahallesinde kar etkili oldu. Havalar birden soğudu. Çameli'de hava sıcaklığı - 1 dereceye kadar düştü. Yetkililer don uyarısı yaptı.  

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası Beyaza Büründü Denizli’de hava sıcaklıklarının düşmesinin ardından kentin önemli turizm alanlarından Bağbaşı Yaylası’na kar yağdı.

 

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyrettiği Denizli’de, yüksek kesimlerde kar yağışı kendi göstermeye başladı. Kentin yüksek noktalarında termometreler – 2 dereceyi gösterdi. Kentin önemli turizm noktalarından Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası da beyaza büründü. Bağbaşı Yaylası’nda bungalov evlerin çatısı ve ağaçlarda kar tabakası oluştu. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın beyaza bürünmesiyle, güzel görüntüler ortaya çıktı.

 

ÇEVRE İL VE İLÇELERDE DE KAR MEVSİMİN İLK KAR'I YAĞDI

 

Denizli ve çevre il ilçelerinde de yağan kar sevindirdi. Çameli Çökelez, Kınıkyeri mahallesinde kar etkili oldu. Havalar birden soğudu. Çameli'de hava sıcaklığı - 1 dereceye kadar düştü. Yetkililer don uyarısı yaptı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.