Telefon dolandırıcısı düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandı

ASAYİŞ 19.12.2020 - 15:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Telefon dolandırıcısı düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandı

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde kendisini polis olarak tanıtan telefon dolandırıcısı, bir vatandaşın 159 bin 400 lirasını teslim alırken ekipler tarafından suçüstü yakalandı.   Emniyet güçleri ve yetkililerin tüm uyarılarına rağmen, telefon dolancılarının oyuna gelen vatandaşlara bir yenisi daha eklendi. Neyse ki durumdan haberdar olan Emniyet birimleri tuzağa düşürülen vatandaşın bankadan çektiği 159 bin 400 lirasını telefon dolandırıcısına kaptırmadan suçüstü yakalandı.   Olay, Sarayköy İlçesi’nde yaşandı. Hedefteki vatandaşı telefonla arayarak kendisini komiser olarak tanıtan dolandırıcı, “Banka hesaplarının FETÖ Terör Örgütü tarafından ele geçirildiğini, şahıslara operasyon yapılabilmesi için bankadan paralarını çekip kendilerine vermeleri gerektiğini ve operasyondan sonra bu paraları devletin geri iade edeceğini” söylemesi üzerine mağdur vatandaş korkuyla denilenleri yaptı.   Bankada bulunan 159 bin 400 TL parayı bankadan çekerek şüpheliye kendi evinde teslim edeceği bilgisine ulaşan emniyet birimleri operasyonun düğmesine bastı. Vatandaşın evinde ve çevresinde gerekli emniyet ve tedbirleri alan ekipler poşet içmesindeki parayı teslim aldığı esnada şüpheli şahıs suçüstü yakalandı. İçi para dolu poşet eksiksiz olarak vatandaşa teslim edildi.   Olayla ilgili suçüstü yapılarak yakalanan dolandırıcı şahıs, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde kendisini polis olarak tanıtan telefon dolandırıcısı, bir vatandaşın 159 bin 400 lirasını teslim alırken ekipler tarafından suçüstü yakalandı.

 

Emniyet güçleri ve yetkililerin tüm uyarılarına rağmen, telefon dolancılarının oyuna gelen vatandaşlara bir yenisi daha eklendi. Neyse ki durumdan haberdar olan Emniyet birimleri tuzağa düşürülen vatandaşın bankadan çektiği 159 bin 400 lirasını telefon dolandırıcısına kaptırmadan suçüstü yakalandı.

 

Olay, Sarayköy İlçesi’nde yaşandı. Hedefteki vatandaşı telefonla arayarak kendisini komiser olarak tanıtan dolandırıcı, “Banka hesaplarının FETÖ Terör Örgütü tarafından ele geçirildiğini, şahıslara operasyon yapılabilmesi için bankadan paralarını çekip kendilerine vermeleri gerektiğini ve operasyondan sonra bu paraları devletin geri iade edeceğini” söylemesi üzerine mağdur vatandaş korkuyla denilenleri yaptı.

 

Bankada bulunan 159 bin 400 TL parayı bankadan çekerek şüpheliye kendi evinde teslim edeceği bilgisine ulaşan emniyet birimleri operasyonun düğmesine bastı. Vatandaşın evinde ve çevresinde gerekli emniyet ve tedbirleri alan ekipler poşet içmesindeki parayı teslim aldığı esnada şüpheli şahıs suçüstü yakalandı. İçi para dolu poşet eksiksiz olarak vatandaşa teslim edildi.

 

Olayla ilgili suçüstü yapılarak yakalanan dolandırıcı şahıs, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.