'Temiz Kâğıdı' Alana İşe İade Kapısı Açılıyor

GÜNDEM 20.03.2017 - 07:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

'Temiz Kâğıdı' Alana İşe İade Kapısı Açılıyor

Başbakan Yıldırım, kamudan ihraç edilen 97 bin kişi için talimat verdi. OHAL Komisyonu'ndan 'temiz kağıdı' alan göreve geri dönecek.

FETÖ operasyonları kapsamında bugüne kadar 97 bin kişi kamudan ihraç edilirken, gözler "temiz kâğıdı" için tek merci olacak OHAL Komisyonu'na çevrildi.   BAŞBAKAN TALİMAT VERDİ   Başbakan Binali Yıldırım, OHAL Komisyonu'nun çalışmalarının hızlandırılması için talimat verdi. Komisyon'a 7 üye ataması bu hafta içinde yapılacak, ihraç edilen kamu personelinin talepleri 16 Nisan'dan önce alınmaya başlanacak.   TEMİZ KAĞIDI ALAN İŞE İADE EDİLECEK   Komisyondan temiz kâğıdı alan işe iade edilecek. İstihbarat birimleri de dahil tüm kurumların Komisyon'un istediği belgeleri verme zorunluluğu var. (Kaynak: Sabah)
Başbakan Yıldırım, kamudan ihraç edilen 97 bin kişi için talimat verdi. OHAL Komisyonu'ndan 'temiz kağıdı' alan göreve geri dönecek.

FETÖ operasyonları kapsamında bugüne kadar 97 bin kişi kamudan ihraç edilirken, gözler "temiz kâğıdı" için tek merci olacak OHAL Komisyonu'na çevrildi.

 

BAŞBAKAN TALİMAT VERDİ

 

Başbakan Binali Yıldırım, OHAL Komisyonu'nun çalışmalarının hızlandırılması için talimat verdi. Komisyon'a 7 üye ataması bu hafta içinde yapılacak, ihraç edilen kamu personelinin talepleri 16 Nisan'dan önce alınmaya başlanacak.

 

TEMİZ KAĞIDI ALAN İŞE İADE EDİLECEK

 

Komisyondan temiz kâğıdı alan işe iade edilecek. İstihbarat birimleri de dahil tüm kurumların Komisyon'un istediği belgeleri verme zorunluluğu var. (Kaynak: Sabah)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.