Tepkiler dağ gibi olunca karar alındı

SPOR 26.03.2017 - 18:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tepkiler dağ gibi olunca karar alındı

Galatasaray'da dün gerçekleştirilen mali genel kurulda kulüp üyeliğinden ihraç talepleri reddedilen FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem’e ciddi anlamda bir çok yerden tepkiler yağıyor.

Konuyla ilgili bir çok isim sosyal medyadan tepkisini dile getirirken ünlü isim Tanju Çolak'tan çok ağır tepki geldi.   Tanju Çolak ; “Galatasaraylığımı askıya aldım! Şerefle taşıdığım parçalı formayla;Avrupa gol kralı oldum.Unutulmaz zaferler yaşadım.Sevdim,sevildim.O formayı giymekten hep onur duydum.Ta ki düne kadar.Genel kurulda 50-60 kişinin oylarıyla vatan haini Hakan Şükür’ün Galatasaray üyeliğinin devamı beni derinden üzmüştür.Bu skandal karar düzeltilene kadar Galatasarylı değilim 15 temmuz’u unutmadım! Unutulmaması için de elimden geleni yapacağım! Son sözüm de HAİN Hakan Şükür için el kaldıranlara;sizi Allah’a havale ediyorum” dedi.   Bu tür tepkiler çok fazla gelince karar alındı.   Galatasaray'da dün yapılan mali genel kurulda kulüp üyeliğinden ihraç talepleri reddedilen Hakan Şükür ve Arif Erdem için sarı kırmızılılar yeniden alarma geçti. Galatasaray Yönetim Kurulu ani bir kararla Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyelikten ihracını tekrar görüşmek için saat 17:00 de olağanüstü toplanma kararı aldı.   Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç başta olmak üzere, özellikle siyasi camianın tepkisini çeken Sarı-Kırmızılılar'da yönetim olağanüstü toplanma kararı aldı. Bu acil durum toplantısında iki ismin üyelikten ihracı için alternatifler masaya yatırıldı. Tüzüğü detaylı bir şekilde inceleyen yönetim kurulu, genel kurulun toplanmasına gerek kalmadan, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyeliklerini düşürecek o maddeyi ortaya çıkardı. Galatasaray Tüzüğü gereği, üyelik aidatlarını 6 yıl ödemeyen kişiler, üyelikten ihraç edilemese de, bu kişilerin üyeliği sonlandırılabiliyor. Bu maddeyi koz olarak kullanacak yönetim, genel kurulun ihraç edilmemesi yönünde oy kullandığı Hakan Şükür ve Arif Erdem'i kulüpten uzaklaştıracak. 3 bin kişinin daha üyelikleri tehlikede Öte yandan tıpkı Hakan Şükür ve Arif Erdem gibi 6 yıldır aidatlarını ödemeyen yaklaşık 3 bin kişinin olduğu tahmin ediliyor. Yönetim kurulunun bu madde üzerinden Şükür ve Erdem'i kulüpten uzaklaştırması halinde bu 3 bin kişi de aynı tehlikeyle karşı karşıya kalabilir.
Galatasaray'da dün gerçekleştirilen mali genel kurulda kulüp üyeliğinden ihraç talepleri reddedilen FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem’e ciddi anlamda bir çok yerden tepkiler yağıyor.

Konuyla ilgili bir çok isim sosyal medyadan tepkisini dile getirirken ünlü isim Tanju Çolak'tan çok ağır tepki geldi.

 

Tanju Çolak ; “Galatasaraylığımı askıya aldım! Şerefle taşıdığım parçalı formayla;Avrupa gol kralı oldum.Unutulmaz zaferler yaşadım.Sevdim,sevildim.O formayı giymekten hep onur duydum.Ta ki düne kadar.Genel kurulda 50-60 kişinin oylarıyla vatan haini Hakan Şükür’ün Galatasaray üyeliğinin devamı beni derinden üzmüştür.Bu skandal karar düzeltilene kadar Galatasarylı değilim 15 temmuz’u unutmadım! Unutulmaması için de elimden geleni yapacağım! Son sözüm de HAİN Hakan Şükür için el kaldıranlara;sizi Allah’a havale ediyorum” dedi.

 

Bu tür tepkiler çok fazla gelince karar alındı.

 

Galatasaray'da dün yapılan mali genel kurulda kulüp üyeliğinden ihraç talepleri reddedilen Hakan Şükür ve Arif Erdem için sarı kırmızılılar yeniden alarma geçti. Galatasaray Yönetim Kurulu ani bir kararla Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyelikten ihracını tekrar görüşmek için saat 17:00 de olağanüstü toplanma kararı aldı.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç başta olmak üzere, özellikle siyasi camianın tepkisini çeken Sarı-Kırmızılılar'da yönetim olağanüstü toplanma kararı aldı.



Bu acil durum toplantısında iki ismin üyelikten ihracı için alternatifler masaya yatırıldı.



Tüzüğü detaylı bir şekilde inceleyen yönetim kurulu, genel kurulun toplanmasına gerek kalmadan, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyeliklerini düşürecek o maddeyi ortaya çıkardı.



Galatasaray Tüzüğü gereği, üyelik aidatlarını 6 yıl ödemeyen kişiler, üyelikten ihraç edilemese de, bu kişilerin üyeliği sonlandırılabiliyor.



Bu maddeyi koz olarak kullanacak yönetim, genel kurulun ihraç edilmemesi yönünde oy kullandığı Hakan Şükür ve Arif Erdem'i kulüpten uzaklaştıracak.



3 bin kişinin daha üyelikleri tehlikede



Öte yandan tıpkı Hakan Şükür ve Arif Erdem gibi 6 yıldır aidatlarını ödemeyen yaklaşık 3 bin kişinin olduğu tahmin ediliyor. Yönetim kurulunun bu madde üzerinden Şükür ve Erdem'i kulüpten uzaklaştırması halinde bu 3 bin kişi de aynı tehlikeyle karşı karşıya kalabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.