Terör listesinde 3 Denizlili yer aldı

GÜNDEM 22.06.2020 - 14:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Terör listesinde 3 Denizlili yer aldı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan terörden arananlar listesinde Denizli’den 4 FETÖ üyesi yer aldı.   15 Temmuz hain darbe kalkışması sonrası başlatılan FETÖ üyeleri, düzenlenen operasyonlar sonrası birer birer yakalanıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Terörden Arananlar Listesi" de aranan FETÖ üyelerinin isimleri güncellendi.   İşte listede yer alan Denizlili terör örgütü FETÖ/PDY üyeleri...   Örgütün üst kurulunda görevli olan Büyükçelebi, sürücü kursu ve dershane işletmeciliği gibi işler yapıyordu.     Normal hayatında esnaf olduğu bilinen Ahmet Kara, örgütün yargı imamlarından. 8 Ağustos 2014'de yurt dışına kaçtı.   FETÖ'nün en etkili isimlerinden İsmail Büyükçelebi olduğu söyleniyor. FETÖ'nün finans kaynakları ve eğitim kurumlarıyla ilgili tüm kararlarda söz hakkı olan Büyükçelebi'nin Gülen'den sonra örgütün başına geçebileceği düşünülüyor. FETÖ yapılanmasındaki 12 imamdan biri olan Büyükçelebi'nin uzun süredir ABD'de olduğu biliniyor. İsmail Büyükçelebi, Fuatavni mahlasıyla sosyal medyada algı yönetimi yapan hesabı yöneten ekipteydi.  

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan terörden arananlar listesinde Denizli’den 4 FETÖ üyesi yer aldı.

 

15 Temmuz hain darbe kalkışması sonrası başlatılan FETÖ üyeleri, düzenlenen operasyonlar sonrası birer birer yakalanıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Terörden Arananlar Listesi" de aranan FETÖ üyelerinin isimleri güncellendi.

 

İşte listede yer alan Denizlili terör örgütü FETÖ/PDY üyeleri...

 

Örgütün üst kurulunda görevli olan Büyükçelebi, sürücü kursu ve dershane işletmeciliği gibi işler yapıyordu.

 

 

Normal hayatında esnaf olduğu bilinen Ahmet Kara, örgütün yargı imamlarından. 8 Ağustos 2014'de yurt dışına kaçtı.

 

FETÖ'nün en etkili isimlerinden İsmail Büyükçelebi olduğu söyleniyor. FETÖ'nün finans kaynakları ve eğitim kurumlarıyla ilgili tüm kararlarda söz hakkı olan Büyükçelebi'nin Gülen'den sonra örgütün başına geçebileceği düşünülüyor. FETÖ yapılanmasındaki 12 imamdan biri olan Büyükçelebi'nin uzun süredir ABD'de olduğu biliniyor. İsmail Büyükçelebi, Fuatavni mahlasıyla sosyal medyada algı yönetimi yapan hesabı yöneten ekipteydi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.