Teröristlerin bulunduğu yere dev operasyon gerçekleştirildi

GÜNDEM 22.04.2017 - 12:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Teröristlerin bulunduğu yere dev operasyon gerçekleştirildi

Şırnak Bestler-Dereler’de Teröristlerin bulunduğu bölge helikopterler tarafından ateş altına alındı.

Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde yürütülen hava destekli operasyonlarda 29 terörist etkisiz hale getirildi, 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde yürütülen hava destekli operasyonlarda 29 terörist etkisiz hale getirilirken, 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.    Şırnak'ın Uludere ilçesi Andaç bölgesinde dün sabah saatlerinde 2 askeri şehit eden, 2 askeri de yaralayan 6 PKK'lı terörist düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirildi.  Dün sabah saatlerinden bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 29 terörist etkisiz hale getirildi.
Şırnak Bestler-Dereler’de Teröristlerin bulunduğu bölge helikopterler tarafından ateş altına alındı.

Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde yürütülen hava destekli operasyonlarda 29 terörist etkisiz hale getirildi, 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.




Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde yürütülen hava destekli operasyonlarda 29 terörist etkisiz hale getirilirken, 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. 

 

Şırnak'ın Uludere ilçesi Andaç bölgesinde dün sabah saatlerinde 2 askeri şehit eden, 2 askeri de yaralayan 6 PKK'lı terörist düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirildi.  Dün sabah saatlerinden bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 29 terörist etkisiz hale getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.