Terörün Her Türlüsüne Lanet Olsun

DENİZLİ 15.12.2016 - 07:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Terörün Her Türlüsüne Lanet Olsun

denizli haber / denizli 20 haber / Terörün Her Türlüsüne Lanet Olsun

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Meclis Üyeleri, İlçe Parti Teşkilatları ve muhtarlar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek “Polisimin Yanındayım” mesajı verdiler.   Belediye Başkanı Akyol, Emniyet güçleri adına, Müdür Vekili Turan Akyürek’e çiçek takdim etti.   İstanbul’da Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından teröristlerce düzenlenen hain saldırı sonrası sosyal medya üzerinden yapılan çağrıda “Polisimin Yanındayım” etiketlemesiyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Tavas’ta da polis merkezine ziyaretler sürüyor. Terörün her türlüsüne lanet olsun diyen Başkan Akyol, “Askerimize, polisimize ve vatandaşlarımıza yapılan hain saldırıları şiddetle kınıyoruz. Şer odakları, Türkiye’nin kalkınması için atılan her adımı nasıl durdurabiliriz, vazgeçirebiliriz düşüncesiyle dört bir taraftan saldırıyorlar. Halkımız, emniyet güçlerimiz, askerimiz topyekün bir ve beraber olarak ülkemiz için kurulan bu hain planları bozmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemiz kalkınmaya devam edecek. Bu hain oyunlarda bozulmaya mahkum olacaktır. Her zaman devletimizin, polisimizin ve askerimizin yanındayız” dedi.   Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Emniyet Müdür Vekili Turan Akyürek, teröre karşı yılmayacaklarını ve terörle mücadeleyi durmadan devam edeceklerini söyledi.
denizli haber / denizli 20 haber / Terörün Her Türlüsüne Lanet Olsun

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Meclis Üyeleri, İlçe Parti Teşkilatları ve muhtarlar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek “Polisimin Yanındayım” mesajı verdiler.

 

Belediye Başkanı Akyol, Emniyet güçleri adına, Müdür Vekili Turan Akyürek’e çiçek takdim etti.

 

İstanbul’da Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından teröristlerce düzenlenen hain saldırı sonrası sosyal medya üzerinden yapılan çağrıda “Polisimin Yanındayım” etiketlemesiyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Tavas’ta da polis merkezine ziyaretler sürüyor. Terörün her türlüsüne lanet olsun diyen Başkan Akyol, “Askerimize, polisimize ve vatandaşlarımıza yapılan hain saldırıları şiddetle kınıyoruz. Şer odakları, Türkiye’nin kalkınması için atılan her adımı nasıl durdurabiliriz, vazgeçirebiliriz düşüncesiyle dört bir taraftan saldırıyorlar. Halkımız, emniyet güçlerimiz, askerimiz topyekün bir ve beraber olarak ülkemiz için kurulan bu hain planları bozmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemiz kalkınmaya devam edecek. Bu hain oyunlarda bozulmaya mahkum olacaktır. Her zaman devletimizin, polisimizin ve askerimizin yanındayız” dedi.

 

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Emniyet Müdür Vekili Turan Akyürek, teröre karşı yılmayacaklarını ve terörle mücadeleyi durmadan devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.