“Teşkilatlar olarak biz hazırız”

SİYASET 18.04.2018 - 18:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

“Teşkilatlar olarak biz hazırız”

MHP Merkezefendi ilçe Başkanı Yurdahan Özhan, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak erken seçim ile ilgili ilk değerlendirmesinde, “Devlet Bahçeli’nin devlet adamlığı duruşunun bir kez daha gözler önüne serildi” dedi.   MHP Merkezefendi ilçe Başkanı Yurdahan Özhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacağını açıkladığı erken seçimi değerlendirdi.   Devlet Bahçeli’nin devlet adamlığı duruşunun bir kez daha gözler önüne serildiğini ifade eden Özhan, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ülke ve insanımızın bekası açısından dillendirdiği ve gündeme getirdiği erken seçim talebi 24 saat geçmeden karşılık buldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Dr. Bahçeli ile görüşmesinde ikna olarak terörle mücadele başta olmak üzere ekonomi konularında daha etkin mücadele edebileceğine de inanarak seçim kararı aldı. Bunu memnuniyetle karşılıyoruz. Teşkilatlar olarak biz hazırız” dedi.

MHP Merkezefendi ilçe Başkanı Yurdahan Özhan, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak erken seçim ile ilgili ilk değerlendirmesinde, “Devlet Bahçeli’nin devlet adamlığı duruşunun bir kez daha gözler önüne serildi” dedi.

 

MHP Merkezefendi ilçe Başkanı Yurdahan Özhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacağını açıkladığı erken seçimi değerlendirdi.

 

Devlet Bahçeli’nin devlet adamlığı duruşunun bir kez daha gözler önüne serildiğini ifade eden Özhan, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ülke ve insanımızın bekası açısından dillendirdiği ve gündeme getirdiği erken seçim talebi 24 saat geçmeden karşılık buldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Dr. Bahçeli ile görüşmesinde ikna olarak terörle mücadele başta olmak üzere ekonomi konularında daha etkin mücadele edebileceğine de inanarak seçim kararı aldı. Bunu memnuniyetle karşılıyoruz. Teşkilatlar olarak biz hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.