TFF 1. Lig ikinci yarı maçları bir hafta ertelendi

SPOR 02.01.2018 - 14:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

TFF 1. Lig ikinci yarı maçları bir hafta ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karara göre TFF 1. Lig'de ikinci yarı bir hafta ertelendi.   TFF 1. Lig Kulüpler Birliği geçtiğimiz hafta, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Denizlispor adına Başkan Yardımcısı Taner Atilla katılmıştı.   TFF 1. Lig Kulüpler Birliği tarafından Başkan Yıldırım Demirören’e ziyaret esnasında, TFF 1. Lig'in ikinci devresinin 1 hafta geç başlaması önerisinde bulunuldu. Türkiye Futbol Federasyonu bu öneriye sıcak bakarak bu konuyu değerlendireceklerini belirtti.   TFF tarafından yapılan yeni açıklama ile alınan karar gereği, TFF 1. Lig'de ikinci yarı bir hafta ertelendi. Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla alınan bu kararın, transfer döneminin yeni başlayacak olması nedeniyle ve yeni oyuncuların takımlara daha iyi adapte olması için bu 1 haftalık sürecin kendileri için iyi olacağını dile getirdi.   TFF 1. Lig'de ikinci yarının bir hafta ertelenmesi kararına göre Denizlispor'un maçları şu şekilde düzenlendi: 18. Hafta 20 Ocak Cumartesi - Saat 13.00 - Denizli Atatürk Stadyumu Denizlispor’umuz - Adanaspor 19. Hafta 29 Ocak Pazartesi - Saat 18.00 İstanbulspor - Denizlispor 20. Hafta  04 Şubat Pazar - Saat 15.30 - Denizli Atatürk Stadyumu Denizlispor’umuz - Eskişehirspor 21. Hafta 10 Şubat Cumartesi- Saat 13:00 - Elazığ Atatürk Stadyumu Elazığspor - Denizlispor’umuz

Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karara göre TFF 1. Lig'de ikinci yarı bir hafta ertelendi.

 

TFF 1. Lig Kulüpler Birliği geçtiğimiz hafta, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Denizlispor adına Başkan Yardımcısı Taner Atilla katılmıştı.

 

TFF 1. Lig Kulüpler Birliği tarafından Başkan Yıldırım Demirören’e ziyaret esnasında, TFF 1. Lig'in ikinci devresinin 1 hafta geç başlaması önerisinde bulunuldu. Türkiye Futbol Federasyonu bu öneriye sıcak bakarak bu konuyu değerlendireceklerini belirtti.

 

TFF tarafından yapılan yeni açıklama ile alınan karar gereği, TFF 1. Lig'de ikinci yarı bir hafta ertelendi. Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla alınan bu kararın, transfer döneminin yeni başlayacak olması nedeniyle ve yeni oyuncuların takımlara daha iyi adapte olması için bu 1 haftalık sürecin kendileri için iyi olacağını dile getirdi.

 

TFF 1. Lig'de ikinci yarının bir hafta ertelenmesi kararına göre Denizlispor'un maçları şu şekilde düzenlendi:

18. Hafta
20 Ocak Cumartesi - Saat 13.00 - Denizli Atatürk Stadyumu Denizlispor’umuz - Adanaspor

19. Hafta
29 Ocak Pazartesi - Saat 18.00
İstanbulspor - Denizlispor

20. Hafta 
04 Şubat Pazar - Saat 15.30 - Denizli Atatürk Stadyumu Denizlispor’umuz - Eskişehirspor

21. Hafta
10 Şubat Cumartesi- Saat 13:00 - Elazığ Atatürk Stadyumu
Elazığspor - Denizlispor’umuz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.