Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Denizli'ye geliyor

GÜNDEM 30.10.2019 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Denizli'ye geliyor

Denizli’de bir dizi ziyaret ve programlara katılacak olan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Cumartesi günü Denizli'ye gelecek.   Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve beraberinde TİM Başkanı İsmail Gülle ile birlikte Ekim 2019 İhracat rakamlarının açıklanacağı, TİM Denizli Meclisi ve 2018 Yılı İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’ne katılacak.   İlk kez Denizli'yi ziyaret edecek olan Pekcan, Cumartesi günü şehirde ziyaretlerde ve incelemelerde bulunacak. Programı tam olarak netleşmeyen Bakan Pekcan'ın, Denizli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etmesi bekleniyor.

Denizli’de bir dizi ziyaret ve programlara katılacak olan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Cumartesi günü Denizli'ye gelecek.

 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve beraberinde TİM Başkanı İsmail Gülle ile birlikte Ekim 2019 İhracat rakamlarının açıklanacağı, TİM Denizli Meclisi ve 2018 Yılı İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’ne katılacak.

 

İlk kez Denizli'yi ziyaret edecek olan Pekcan, Cumartesi günü şehirde ziyaretlerde ve incelemelerde bulunacak. Programı tam olarak netleşmeyen Bakan Pekcan'ın, Denizli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.