Tıp bayramı haftası etkinlikleri düzenlendi

KÜLTÜR 15.03.2017 - 08:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tıp bayramı haftası etkinlikleri düzenlendi

İl Sağlık Müdürlüğü, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü birlikteliğinde düzenlenen Tıp Bayramı Haftası Etkinlikleri; sabah Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başladı, gün içinde düzenlenen Türk Halk Müziği Konseriyle devam etti.

  Tıp Haftası nedeniyle Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü birlikteliğinde Tıp Haftası dolayısıyla 14 – 17 Mart tarihleri arasında konser, tiyatro gösterisi ve sağlık tesisleri ziyaretleri gibi bir dizi etkinlik yapılması planlandı. Ayrıca Çınar’da Sağlık Standı kurularak vatandaşlara yönelik broşürler dağıtıldı. Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu önünde de Denizli Osmanlı-Cumhuriyet Dönemi Arşiv Sergisi sağlık çalışanlarının ziyaretine açıldı.     Valilik Önünde Çelenk Sunma Töreni Yapıldı Planlanan etkinlikler; Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ve Denizli Tabipler Odasının da hazır bulunduğu tören; Kurumların Atatürk Anıtı’na çelenklerini sunmasıyla başlayarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.     Sağlık Çalışanları, Türküler Eşliğinde Gönüllerince Eğlendi Tıp Bayramı Etkinlikleri; öğle arası Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonunda Çağdaş Türk Halk Müziği Korosu’nun düzenlediği konser ile devam etti. Konsere; İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü Yöneticileri ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Koro Şefi Hüseyin Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen konser boyunca sağlık çalışanları yoğun iş temposundan kısa süreli uzaklaştılar, seslendirilen türkülere zaman zaman ritim tutarak ve eşlik ederek hoşça vakit geçirdiler. Konser sonunda Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz, birbirinden güzel eserleri sağlık çalışanları ile buluşturan Şef Hüseyin Özdemir’e çiçek vererek teşekkür etti ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. 
İl Sağlık Müdürlüğü, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü birlikteliğinde düzenlenen Tıp Bayramı Haftası Etkinlikleri; sabah Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başladı, gün içinde düzenlenen Türk Halk Müziği Konseriyle devam etti.

 

Tıp Haftası nedeniyle Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü birlikteliğinde Tıp Haftası dolayısıyla 14 – 17 Mart tarihleri arasında konser, tiyatro gösterisi ve sağlık tesisleri ziyaretleri gibi bir dizi etkinlik yapılması planlandı. Ayrıca Çınar’da Sağlık Standı kurularak vatandaşlara yönelik broşürler dağıtıldı. Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu önünde de Denizli Osmanlı-Cumhuriyet Dönemi Arşiv Sergisi sağlık çalışanlarının ziyaretine açıldı.

 

 

Valilik Önünde Çelenk Sunma Töreni Yapıldı

Planlanan etkinlikler; Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ve Denizli Tabipler Odasının da hazır bulunduğu tören; Kurumların Atatürk Anıtı’na çelenklerini sunmasıyla başlayarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

 

 

Sağlık Çalışanları, Türküler Eşliğinde Gönüllerince Eğlendi

Tıp Bayramı Etkinlikleri; öğle arası Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonunda Çağdaş Türk Halk Müziği Korosu’nun düzenlediği konser ile devam etti. Konsere; İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü Yöneticileri ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Koro Şefi Hüseyin Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen konser boyunca sağlık çalışanları yoğun iş temposundan kısa süreli uzaklaştılar, seslendirilen türkülere zaman zaman ritim tutarak ve eşlik ederek hoşça vakit geçirdiler. Konser sonunda Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz, birbirinden güzel eserleri sağlık çalışanları ile buluşturan Şef Hüseyin Özdemir’e çiçek vererek teşekkür etti ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.