Tır ile Minibüs çarpıştı: 2 Yaralı

DENİZLİ 18.01.2018 - 17:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tır ile Minibüs çarpıştı: 2 Yaralı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde yem yüklü Tır ile minibüsün çarpışması sonucu Tır sürücüsü kontrolü kaybederek devrildi. Bariyerlere çarparak duran Tır sürücüsü ve minibüsteki 1 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre; Acıpayam İlçesi Alaattin Mahallesinde seyir halindeki yem yüklü 07 BC 397 plakalı Tır ile bir minibüs çarpıştı. İddialara göre minibüs sürücüsünün aniden yola çıkması sonucu, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kaza kaçınılmaz oldu. Çarpmamak için ani manevra yapan Tır sürücüsü devrildi. TIR devrilerek bariyerlere takılı kalırken taşıdığı yemler yola savruldu.     Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada Tır sürücü ile birlikte minibüsteki bir kişi yaralandı. Tır sürücüsün ağır yaralı olduğu belirtildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.   Kaza nedeniyle yol trafiğe bir süre kapatıldı. Araçların ve yem yüklü çuvalların yoldan kaldırılması sonucu trafik normal seyrine döndü.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Denizli Acıpayam İlçesi’nde yem yüklü Tır ile minibüsün çarpışması sonucu Tır sürücüsü kontrolü kaybederek devrildi. Bariyerlere çarparak duran Tır sürücüsü ve minibüsteki 1 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre; Acıpayam İlçesi Alaattin Mahallesinde seyir halindeki yem yüklü 07 BC 397 plakalı Tır ile bir minibüs çarpıştı. İddialara göre minibüs sürücüsünün aniden yola çıkması sonucu, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kaza kaçınılmaz oldu. Çarpmamak için ani manevra yapan Tır sürücüsü devrildi. TIR devrilerek bariyerlere takılı kalırken taşıdığı yemler yola savruldu.

 

 

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada Tır sürücü ile birlikte minibüsteki bir kişi yaralandı. Tır sürücüsün ağır yaralı olduğu belirtildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

 

Kaza nedeniyle yol trafiğe bir süre kapatıldı. Araçların ve yem yüklü çuvalların yoldan kaldırılması sonucu trafik normal seyrine döndü.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.