Tır ve Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı

ASAYİŞ 29.10.2016 - 08:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tır ve Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı

denizli haber / denizli 20 haber / Tır ve Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde Tır ve otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır şekilde yaralandı.   Edinilen bilgilere göre, Antalya yönünden Denizli istikametine seyir halinde olan 20 R 2038 plakalı mermer yüklü Tır, Aynes kavşağına geldiğinde, Çameli yönünden gelen 20 KR 998 plakalı Ali İhsan Gözen idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında çarpışmanın etkisiyle meydanda bir tur dönen otomobilin sürücüsü Ali İhsan Gözen bulunduğu yerden fırlayarak sağ kapıdan dışarı sarktı ve ağır şekilde yaralandı. Ağır yaralı sürücüyü, diğer sürücüler araç içerisinden çıkarırken bir başka araçta bulunan ve hemşire olduğu öğrenilen bayan ilk müdahaleyi yaptı.   Kaza sonrası olay yerine Sağlık ekipleri, Polis, Jandarma ve İtfaiye ekipleri kaza mahalline yönlendirildi. Daha sonra kısa sürede kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü gerekli müdahaleyi yaparak Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza nedeniyle Denizli-Antalya karayolu bir süre trafiğe kapalı kaldı. Öte yandan birçok sürücü kavşakta yeterli önlemin bulunmadığını ve Çameli yönünden gelişte ışıklı levhanın bulunmadığını belirttiler ve bu alanda sık sık kazaların meydana geldiğini ifade ettiler. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak: acipayamgazetesi.com
denizli haber / denizli 20 haber / Tır ve Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde Tır ve otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır şekilde yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Antalya yönünden Denizli istikametine seyir halinde olan 20 R 2038 plakalı mermer yüklü Tır, Aynes kavşağına geldiğinde, Çameli yönünden gelen 20 KR 998 plakalı Ali İhsan Gözen idaresindeki otomobil ile çarpıştı.

Meydana gelen trafik kazasında çarpışmanın etkisiyle meydanda bir tur dönen otomobilin sürücüsü Ali İhsan Gözen bulunduğu yerden fırlayarak sağ kapıdan dışarı sarktı ve ağır şekilde yaralandı. Ağır yaralı sürücüyü, diğer sürücüler araç içerisinden çıkarırken bir başka araçta bulunan ve hemşire olduğu öğrenilen bayan ilk müdahaleyi yaptı.

 



Kaza sonrası olay yerine Sağlık ekipleri, Polis, Jandarma ve İtfaiye ekipleri kaza mahalline yönlendirildi. Daha sonra kısa sürede kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü gerekli müdahaleyi yaparak Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kaza nedeniyle Denizli-Antalya karayolu bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Öte yandan birçok sürücü kavşakta yeterli önlemin bulunmadığını ve Çameli yönünden gelişte ışıklı levhanın bulunmadığını belirttiler ve bu alanda sık sık kazaların meydana geldiğini ifade ettiler.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: acipayamgazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.