Tırdan Çıkan Yangında 500 Torba Kekik Yandı

DENİZLİ 10.10.2019 - 16:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Tırdan Çıkan Yangında 500 Torba Kekik Yandı

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde, seyir halindeki tırda çıkan yangında, dorsede bulunan yaklaşık 500 çuval kekik zarar gördü. Yangın, Denizli-Ankara karayolunda seyir halinde olan Murat A,'nın kullandığı 15 NT 1663 çekici ve 35 AT 8180 dorse plakalı tırda meydana geldi. Seyir halindeki aracın dorse bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yapılan ihbarla olay yerine Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun çalışmasıyla yangın söndürüldü ve dorseden ayrılan çekici de herhangi bir zarar  meydana gelmedi. Yangıda tırın dosesinde bulunan 500 çuval dolayındaki kekiği gördüğü bildirildi.

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde, seyir halindeki tırda çıkan yangında, dorsede bulunan yaklaşık 500 çuval kekik zarar gördü.

Yangın, Denizli-Ankara karayolunda seyir halinde olan Murat A,'nın kullandığı 15 NT 1663 çekici ve 35 AT 8180 dorse plakalı tırda meydana geldi. Seyir halindeki aracın dorse bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yapılan ihbarla olay yerine Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yoğun çalışmasıyla yangın söndürüldü ve dorseden ayrılan çekici de herhangi bir zarar  meydana gelmedi.

Yangıda tırın dosesinde bulunan 500 çuval dolayındaki kekiği gördüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.