TKDK Heyetinden Başkan Arslan’a ziyaret

DENİZLİ 26.09.2019 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

TKDK Heyetinden Başkan Arslan’a ziyaret

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) heyeti Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)Ankara İl Koordinatörü Kıdemli Tahakkuk uzmanı Murat Yazıcı, Denizli Koordinatörü Uğur Aksoy ve Ahmet Tuncer Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ı makamında ziyaret etti.   Başkan Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ab Leader tedbiri kapsamında yerel kalkınma strateji ve eylem grupları, TKDK destekleri ilçemiz için çok büyük bir önem taşıyor. İlçemizin en önemli potansiyel kaynağını oluşturan Turizm, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ve modern tesislerin ilimize kazandırılmasında TKDK destekleri lokomotif görevi görüyor” dedi.   İstişare Toplantısında Ankara il Koordinatörü Murat Yazıcı Başkan Arslan ile birlikte İlçe'de TKDK'nın desteklemeleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) heyeti Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)Ankara İl Koordinatörü Kıdemli Tahakkuk uzmanı Murat Yazıcı, Denizli Koordinatörü Uğur Aksoy ve Ahmet Tuncer Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ı makamında ziyaret etti.

 

Başkan Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ab Leader tedbiri kapsamında yerel kalkınma strateji ve eylem grupları, TKDK destekleri ilçemiz için çok büyük bir önem taşıyor. İlçemizin en önemli potansiyel kaynağını oluşturan Turizm, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ve modern tesislerin ilimize kazandırılmasında TKDK destekleri lokomotif görevi görüyor” dedi.

 

İstişare Toplantısında Ankara il Koordinatörü Murat Yazıcı Başkan Arslan ile birlikte İlçe'de TKDK'nın desteklemeleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.