TOÇ BİR-SEN’de Tavşan güven tazeledi

GÜNDEM 23.09.2018 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

TOÇ BİR-SEN’de Tavşan güven tazeledi

Toç Bir-Sen’in 34 nolu şubesinin 3. Olağan gelen kurulunda Şube Başkanı Osman Tavşan tekrar seçilerek güven tazeledi.   Toç Bir-Sen genel kurulu Orman Bölge Müdürlüğü’nde yapıldı. Genel Başkan Vekili Sabri Kızılkaya'nın katılımı ile yapıldı.  Divan Başkanılığını Ali Tatar, Divan Üyeliliklerini Salih Tekin ve Osman Kurt'un yaptığı genel kurula Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve Toç Bir-Sen üyeleri katıldı. Genel kurulda güven tazeleyen Toç Bir-Sen Başkanı Osman Tavşan, “Türkiye’nin geleceğini imar ve inşaa etme adına yürüttüğümüz sendikal mücadelemizde Bugün Toç Bir Sen Denizli Şubemizin 3. Olağan kurulu, kongremizin, teşkilatlarımıza, sendikamıza, ülkemize ve ümmete hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tarım Orman Hizmet Kolumuzda yetkili Sendikası Toç Bir Sen olarak bir yandan kamu çalışanlarımızın  özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesi mücadelesi verirken diğer yandan da ülkemiz ve ümmet adına milli ve Yerli bir duruş sergileyerek mazlumlara ve milletimizin değerlerine sahip çıkmaya devam ediyoruz” dedi.        EKONOMİK SALDIRIYA DEĞİNDİ   Tarih boyunca bedeller ödeyerek bugünlere gelindiğine dikkat çeken Tavşan, “Coğrafya kaderdir." "Bu topraklar bizim kaderimiz, bu toprakların bedeli çok yüksek. Onun için burada yaşamanın ve hayatta kalmanın büyük bedeli olduğunu unutmayalım. Tarih de göstermiştir ki bizler bu torakların ya altında ya üstünde yaşayacağız. Tarih boyunca bu bedeli ödeyerek bugünlere geldik. Bundan sonra da inşallah gelecek nesillerimizin umudu olmayı sürdüreceğiz. Ekonomimize saldırının amacı Türk milletini dize getirmek, esir almaktır. Biz boynuna boyunduruk vurulmasındansa boynunun vurulmasını tercih eden bir milletiz. Dünyayı sömürerek kendilerine refah düzeni kuranlara boyun eğmedik. Hayatlarını kurtarmak için yollara dökülen masum insanlar denizlerin karanlık sularında, tel örgülerin önünde ağlarken gülenlerden olmadık, olmayacağız” dedi.    “TEHDİT VE SANTAJLARA BOYUN EĞMEYECEĞİZ”   “Türk Lirasını güçlendirme adına ne iş yapıyorsak en iyisini yapalım” diyen Tavşan, “Alış-Verişlerde YERLİ ve MİLLİ ürünleri tercih edelim. Elimizdeki döviz, altın gibi yatırım araçlarını TL'ye çevirelim. Emperyalizme karşı 15 Temmuz Ruhu ile direnelim. Hep birlikte güçlü yarınlarımız için ülkemiz için, milletimiz için, birlik ve beraberliğimizi koruyarak mücadeleye devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi kamu çalışanlarımız için kazanımlarımızı çoğaltmak iyiliklere öncülük etmek ve kötülükleri azaltma için hak ve adalet mücadelesinde ter akıtmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.     

Toç Bir-Sen’in 34 nolu şubesinin 3. Olağan gelen kurulunda Şube Başkanı Osman Tavşan tekrar seçilerek güven tazeledi.

 

Toç Bir-Sen genel kurulu Orman Bölge Müdürlüğü’nde yapıldı. Genel Başkan Vekili Sabri Kızılkaya'nın katılımı ile yapıldı.  Divan Başkanılığını Ali Tatar, Divan Üyeliliklerini Salih Tekin ve Osman Kurt'un yaptığı genel kurula Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve Toç Bir-Sen üyeleri katıldı. Genel kurulda güven tazeleyen Toç Bir-Sen Başkanı Osman Tavşan, “Türkiye’nin geleceğini imar ve inşaa etme adına yürüttüğümüz sendikal mücadelemizde Bugün Toç Bir Sen Denizli Şubemizin 3. Olağan kurulu, kongremizin, teşkilatlarımıza, sendikamıza, ülkemize ve ümmete hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tarım Orman Hizmet Kolumuzda yetkili Sendikası Toç Bir Sen olarak bir yandan kamu çalışanlarımızın  özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesi mücadelesi verirken diğer yandan da ülkemiz ve ümmet adına milli ve Yerli bir duruş sergileyerek mazlumlara ve milletimizin değerlerine sahip çıkmaya devam ediyoruz” dedi. 

 

 

 

EKONOMİK SALDIRIYA DEĞİNDİ

 


Tarih boyunca bedeller ödeyerek bugünlere gelindiğine dikkat çeken Tavşan, “Coğrafya kaderdir." "Bu topraklar bizim kaderimiz, bu toprakların bedeli çok yüksek. Onun için burada yaşamanın ve hayatta kalmanın büyük bedeli olduğunu unutmayalım. Tarih de göstermiştir ki bizler bu torakların ya altında ya üstünde yaşayacağız. Tarih boyunca bu bedeli ödeyerek bugünlere geldik. Bundan sonra da inşallah gelecek nesillerimizin umudu olmayı sürdüreceğiz. Ekonomimize saldırının amacı Türk milletini dize getirmek, esir almaktır. Biz boynuna boyunduruk vurulmasındansa boynunun vurulmasını tercih eden bir milletiz. Dünyayı sömürerek kendilerine refah düzeni kuranlara boyun eğmedik. Hayatlarını kurtarmak için yollara dökülen masum insanlar denizlerin karanlık sularında, tel örgülerin önünde ağlarken gülenlerden olmadık, olmayacağız” dedi. 

 

“TEHDİT VE SANTAJLARA BOYUN EĞMEYECEĞİZ”

 

“Türk Lirasını güçlendirme adına ne iş yapıyorsak en iyisini yapalım” diyen Tavşan, “Alış-Verişlerde YERLİ ve MİLLİ ürünleri tercih edelim. Elimizdeki döviz, altın gibi yatırım araçlarını TL'ye çevirelim. Emperyalizme karşı 15 Temmuz Ruhu ile direnelim. Hep birlikte güçlü yarınlarımız için ülkemiz için, milletimiz için, birlik ve beraberliğimizi koruyarak mücadeleye devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi kamu çalışanlarımız için kazanımlarımızı çoğaltmak iyiliklere öncülük etmek ve kötülükleri azaltma için hak ve adalet mücadelesinde ter akıtmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.