Toki Çameli'ye 94 Konut Yapacak

DENİZLİ 26.11.2019 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Toki Çameli'ye 94 Konut Yapacak

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Çameli Toki projesinin ihalesi Bugün yapıldı Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Denizli Çameli Toki evleri 94 konuttan oluşacak. Denizli Çameli Toki 2019 kapsamında 1 adet cami, 3 adet dükkân, altyapı ve çevre düzenlemesi işi gerçekleşmiş olacak. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkan Arslan "Göreve geldiğimiz günden itibaren İlçemizi yeni baştan inşa ederek vatandaşlarımıza hizmet etmenin heyecanı içerisindeyiz. Vermiş olduğumuz sözleri birer birer yerine getiriyoruz.  İhalenin sonuçlandırılması ve sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte 10 gün için yer tesliminin yapılacağı projenin şartnameye göre 500 takvim gününde tamamlanarak teslim edilmesi gerekiyor" dedi. Başkan Arslan, "Söz Verdik yaptık Yine Biz Yaparız"   İhalenin sonuçlanmasından sonra en kısa zamanda inşaatlara başlayacaklarını kaydeden Başkan Arslan, "Çameli’mize hayırlı olsun. Katkılarından ve emeklerinden dolayı Başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekilimiz Cahit Özkan,Şahin Tin,Nilgün ÖK,Ahmet Yıldız’a Toki İdare Başkanı Ömer Bulut  ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a  teşekkür ediyorum Ayrıca Arsanın kazandırılmasında emeği olan 61, 62, 63 ve 65. Hükümetlerinde  görev yapan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye teşekkür ederiz." diye konuştu. 

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Çameli Toki projesinin ihalesi Bugün yapıldı


Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Denizli Çameli Toki evleri 94 konuttan oluşacak. Denizli Çameli Toki 2019 kapsamında 1 adet cami, 3 adet dükkân, altyapı ve çevre düzenlemesi işi gerçekleşmiş olacak. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkan Arslan "Göreve geldiğimiz günden itibaren İlçemizi yeni baştan inşa ederek vatandaşlarımıza hizmet etmenin heyecanı içerisindeyiz. Vermiş olduğumuz sözleri birer birer yerine getiriyoruz.  İhalenin sonuçlandırılması ve sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte 10 gün için yer tesliminin yapılacağı projenin şartnameye göre 500 takvim gününde tamamlanarak teslim edilmesi gerekiyor" dedi.


Başkan Arslan, "Söz Verdik yaptık Yine Biz Yaparız"
 

İhalenin sonuçlanmasından sonra en kısa zamanda inşaatlara başlayacaklarını kaydeden Başkan Arslan, "Çameli’mize hayırlı olsun. Katkılarından ve emeklerinden dolayı Başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekilimiz Cahit Özkan,Şahin Tin,Nilgün ÖK,Ahmet Yıldız’a Toki İdare Başkanı Ömer Bulut  ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a  teşekkür ediyorum Ayrıca Arsanın kazandırılmasında emeği olan 61, 62, 63 ve 65. Hükümetlerinde  görev yapan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye teşekkür ederiz." diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.