Toplumun Yeniden İnşası ve Kardeşlik Seferberliği Konulu Konferans Düzenlendi

DENİZLİ 18.01.2017 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Toplumun Yeniden İnşası ve Kardeşlik Seferberliği Konulu Konferans Düzenlendi

Vali Ahmet Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak’ın önderliğinde “ Toplumun Yeniden İnşası, Kardeşlik Seferberliği” konulu konferans Yrd. Doç. Dr. Mahmut Karaman’ın konuşmacı olarak katılımı ile gerçekleştirildi.

Valilik Konferans Salonunda Düzenlenen konferansa; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci, Vali Ahmet Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kur. Alb. Gültekin Yaralı’nın eşi Yasemin Ayşe Yaralı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in eşi Hatıran Alper, Pamukkale Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın eşi Derya Bağ, İlçe Kaymakam eşleri, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in eşi Zuhal Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız’ın eşi Seher Yıldız ile diğer Protokol eşleri, Kurum Müdürlerinin eşleri, Oda Başkanlarının eşleri, Siyasi Partilerin İl Başkanlarının eşleri ve iş adamlarının eşleri katıldı.     Açılış konuşmasını yapan Vali Ahmet Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak “Kıymetli Hocamız Mahmut Bey bizleri kırmayıp Sakarya’dan geldiler. Siz kıymetli konuklara hitap edecekler. Ben eminim ki her biriniz ayrı ayrı çevrenizdeki ihtiyaç sahibi insanları farklı yol ve yöntemlerle gözetiyor, ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorsunuz. Sosyal Devlet anlayışıyla Türkiye Cumhuriyeti imkanlarının da ötesinde sayısız sosyal yardımlar yapmaktadır. İhmal edilen hiçbir kesimin kalmadığını düşünüyorum. Ama bütün bunlara rağmen ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının tamamının karşılandığını söyleyemeyiz. Gerek basın yayın kuruluşlarında gördüğümüz duyduğumuz, gerekse ev ziyaretlerindeki tespitlerim bu kanaati doğrulamaktadır. Ne yaparsak yapalım bu ihtiyaçların tamamen karşılanması mümkün değildir. Bu çerçevede çalışan gayret gösteren tüm kurum kuruluş ve şahıslara teşekkür ederim. Bugün Sayın Hocamız sanırım tüm ezberlerimizi bozan farklı bir yaklaşım ortaya koyacaktır. Bizi biz yapan, insan olmamızın gereğini hatırlatan konulara değinecektir. Yararlı bir konferans olmasını diliyorum. Tekrar hepinize hoş geldiniz diyor saygı ile selamlıyorum. “ dedi. Daha sonra sözü konferansa konuşmacı olarak katılan Yrd. Doç. Dr. Mahmut Karaman’a bıraktı.     ‘Toplumun Yeniden İnşası ve Kardeşlik Seferberliği’ konusunda bilgilerini ve düşüncelerini katılımcılarla paylaşan Yrd. Doç. Dr. Mahmut Karaman; bu konudaki araştırma ve çalışmalarını katılımcılara ayrıntılı şekilde aktardı.   Konferansın sonunda Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci, konferansa konuşmacı olarak katılan Yrd. Doç. Dr. Mahmut Karaman’a Çeşm-i Bülbül hediye etti.  
Vali Ahmet Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak’ın önderliğinde “ Toplumun Yeniden İnşası, Kardeşlik Seferberliği” konulu konferans Yrd. Doç. Dr. Mahmut Karaman’ın konuşmacı olarak katılımı ile gerçekleştirildi.

Valilik Konferans Salonunda Düzenlenen konferansa; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci, Vali Ahmet Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kur. Alb. Gültekin Yaralı’nın eşi Yasemin Ayşe Yaralı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in eşi Hatıran Alper, Pamukkale Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın eşi Derya Bağ, İlçe Kaymakam eşleri, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in eşi Zuhal Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız’ın eşi Seher Yıldız ile diğer Protokol eşleri, Kurum Müdürlerinin eşleri, Oda Başkanlarının eşleri, Siyasi Partilerin İl Başkanlarının eşleri ve iş adamlarının eşleri katıldı.

 

 

Açılış konuşmasını yapan Vali Ahmet Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak “Kıymetli Hocamız Mahmut Bey bizleri kırmayıp Sakarya’dan geldiler. Siz kıymetli konuklara hitap edecekler. Ben eminim ki her biriniz ayrı ayrı çevrenizdeki ihtiyaç sahibi insanları farklı yol ve yöntemlerle gözetiyor, ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorsunuz. Sosyal Devlet anlayışıyla Türkiye Cumhuriyeti imkanlarının da ötesinde sayısız sosyal yardımlar yapmaktadır. İhmal edilen hiçbir kesimin kalmadığını düşünüyorum. Ama bütün bunlara rağmen ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının tamamının karşılandığını söyleyemeyiz. Gerek basın yayın kuruluşlarında gördüğümüz duyduğumuz, gerekse ev ziyaretlerindeki tespitlerim bu kanaati doğrulamaktadır. Ne yaparsak yapalım bu ihtiyaçların tamamen karşılanması mümkün değildir. Bu çerçevede çalışan gayret gösteren tüm kurum kuruluş ve şahıslara teşekkür ederim. Bugün Sayın Hocamız sanırım tüm ezberlerimizi bozan farklı bir yaklaşım ortaya koyacaktır. Bizi biz yapan, insan olmamızın gereğini hatırlatan konulara değinecektir. Yararlı bir konferans olmasını diliyorum. Tekrar hepinize hoş geldiniz diyor saygı ile selamlıyorum. “ dedi. Daha sonra sözü konferansa konuşmacı olarak katılan Yrd. Doç. Dr. Mahmut Karaman’a bıraktı.

 

 

‘Toplumun Yeniden İnşası ve Kardeşlik Seferberliği’ konusunda bilgilerini ve düşüncelerini katılımcılarla paylaşan Yrd. Doç. Dr. Mahmut Karaman; bu konudaki araştırma ve çalışmalarını katılımcılara ayrıntılı şekilde aktardı.

 

Konferansın sonunda Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci, konferansa konuşmacı olarak katılan Yrd. Doç. Dr. Mahmut Karaman’a Çeşm-i Bülbül hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.