Tören Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

GÜNDEM 18.03.2017 - 17:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tören Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

Çameli'de Çanakkale Zaferi’nin 102. Yılı ve Şehitler Günü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Buradaki törene Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Garnizon Komutanı Hamza Çil Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Uşaklıoğlu, Kamu Kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Şehit Yakınları ve vatandaşlar katıldı.     Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bir konuşma yapan Atatürk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Atakan Metin; Çanakkale Zaferi’nin hiçbir gücün bu vatanın birlik ve beraberliğini bozamayacağını dünyaya gösterdiğini ifade ederek bu vatan uğruna şehit olanların isimlerinin arş’a ruhlarının ise cennete intikal ettiğini söyledi. Çameli Kaymakamı Onur Özaydın ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından çelenkler konuldu.     Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Anma Programı İse 20 Mart 2017 Pazartesi Günü Çameli Belediyesi Konferans Salonunda saat 10:00'da gerçekleşecektir
Çameli'de Çanakkale Zaferi’nin 102. Yılı ve Şehitler Günü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Buradaki törene Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Garnizon Komutanı Hamza Çil Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Uşaklıoğlu, Kamu Kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Şehit Yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bir konuşma yapan Atatürk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Atakan Metin; Çanakkale Zaferi’nin hiçbir gücün bu vatanın birlik ve beraberliğini bozamayacağını dünyaya gösterdiğini ifade ederek bu vatan uğruna şehit olanların isimlerinin arş’a ruhlarının ise cennete intikal ettiğini söyledi. Çameli Kaymakamı Onur Özaydın ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından çelenkler konuldu.

 

 

Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Anma Programı İse 20 Mart 2017 Pazartesi Günü Çameli Belediyesi Konferans Salonunda saat 10:00'da gerçekleşecektir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.