Trabzon'da Şehit Düşen Eren Bülbül'ün Sosyal Medya Paylaşımı Yürek Dağladı

GÜNDEM 12.08.2017 - 11:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Trabzon'da Şehit Düşen Eren Bülbül'ün Sosyal Medya Paylaşımı Yürek Dağladı

Trabzon'da teröristlerle çıkan çatışmada Başçavuş Ferhat Gedik ile şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün ''Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın'' şeklindeki paylaşımı yürek burktu.

Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit düştü. Eren Bülbül'ün "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" şeklindeki paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.   ERZAK ÇALAN TERÖRİSTLERİ İHBAR ETTİ Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Eren Bülbül'ün, PKK'lı teröristleri girdikleri evden erzak çalarken görüp hemen güvenlik güçlerine haber verdiği ortaya çıktı. Eren Bülbül, PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle gelirken çıkan çatışmada terörist kurşunlarına hedef oldu.   SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU Eren Bülbül'ün acı haberinin duyulmasının ardından Facebook hesabından yaptığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımı kısa sürede Twitter'da #ErenİyikiVarsın etiketiyle TT oldu.     15'LİK DELİKANLILAR ASLA BİTMEYECEKTİR Çanakkale'de 15'lik delikanlılar, vatan müdafaası için cepheye giden ecdadın torunları bugün de vatan için her türlü tehlikeyi göze alarak onu korumak için göreve hazırdır. Bunlardan biride 15 yaşındaki Şehit Eren Bülbül'dür. Zamanları farklı ama yaşları aynı olan vatan sevdalıları asla bitmeyecek, asla unutulmayacaktır. "Eren iyiki vardın"
Trabzon'da teröristlerle çıkan çatışmada Başçavuş Ferhat Gedik ile şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün ''Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın'' şeklindeki paylaşımı yürek burktu.

Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit düştü. Eren Bülbül'ün "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" şeklindeki paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

ERZAK ÇALAN TERÖRİSTLERİ İHBAR ETTİ

Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Eren Bülbül'ün, PKK'lı teröristleri girdikleri evden erzak çalarken görüp hemen güvenlik güçlerine haber verdiği ortaya çıktı. Eren Bülbül, PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle gelirken çıkan çatışmada terörist kurşunlarına hedef oldu.

 

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Eren Bülbül'ün acı haberinin duyulmasının ardından Facebook hesabından yaptığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımı kısa sürede Twitter'da #ErenİyikiVarsın etiketiyle TT oldu.

 

 

15'LİK DELİKANLILAR ASLA BİTMEYECEKTİR

Çanakkale'de 15'lik delikanlılar, vatan müdafaası için cepheye giden ecdadın torunları bugün de vatan için her türlü tehlikeyi göze alarak onu korumak için göreve hazırdır. Bunlardan biride 15 yaşındaki Şehit Eren Bülbül'dür. Zamanları farklı ama yaşları aynı olan vatan sevdalıları asla bitmeyecek, asla unutulmayacaktır. "Eren iyiki vardın"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.