Trafik kazası: 6 yaralı

ASAYİŞ 27.01.2020 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Trafik kazası: 6 yaralı

Aydın’ın Kuyucak İlçesi’nden dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, kaza Cumartesi akşam 21.00 sıralarında Yeni Mahalle Gençlik Sokak ile İnönü Caddesi’nin Uğur Mumcu Parkı mevkiinde meydana geldi. Mehmet Mert Derin (20) yönetimindeki 20 FL 821 plakalı otomobil, Kamil Beşparmak (50) yönetimindeki 35 HA 3782 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.   Kazada her iki sürücü ve araçlarda bulunan Saim Orkun Derin (24), Hidayet Tonkur (21), Gökhan Sarıçiydem (24) ve Durkan Kıztek (17) yaralandı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aydın’ın Kuyucak İlçesi’nden dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, kaza Cumartesi akşam 21.00 sıralarında Yeni Mahalle Gençlik Sokak ile İnönü Caddesi’nin Uğur Mumcu Parkı mevkiinde meydana geldi. Mehmet Mert Derin (20) yönetimindeki 20 FL 821 plakalı otomobil, Kamil Beşparmak (50) yönetimindeki 35 HA 3782 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

 

Kazada her iki sürücü ve araçlarda bulunan Saim Orkun Derin (24), Hidayet Tonkur (21), Gökhan Sarıçiydem (24) ve Durkan Kıztek (17) yaralandı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.