Trafik levhaları magandaların hedefi oldu

DENİZLİ 23.02.2017 - 08:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Trafik levhaları magandaların hedefi oldu

Türkiye'de olduğu gibi Denizli'de de karayollarında can ve mal emniyetinin sigortası olan trafik işaret levhaları, magandaların hedefleri oldu.

Türkiye genelinde kurşunlama, çalınma ve boyama yüzünden tahrip edilen levhaların ekonomiye yıllık maliyeti yaklaşık 30 milyon lira.   Denizli'de magandaların karayolları üzerinde trafik güvenliğini sağlayan trafik işaret levhalarının tahrip edilmesinin maliyeti her yıl artıyor. Hurda değeri taşıması nedeniyle hırsızların iştahını kabartan levhaların birçoğu her yıl yenileniyor. Bilinçsiz kişiler tarafından kırılan, kurşunlanan ve tahrip edilen trafik işaret levhalarının Türkiye'de yıllık maliyeti 30 milyon lira. Karayollarında yaşanan bu olumsuzluklar ekonomik olarak ciddi kayba neden olurken, trafik kazası riskini de artırıyor.    CANIMIZA VE CEBİMİZE SIKIYORLAR Denizli- Çivril karayolunda 'DUR' işaretli levhanın ve 'YÖN' levhaların maganda  kurşunları ile kevgire döndüğü olayda, Karayolları ekipleri yenisi ile değiştirdi. Sosyal medya hesabından kurşunlanan levhaların fotoğrafını paylaşan Hüseyin  Yıldan isimli vatandaş, "Bu tabelalara kurşun sıkanın elleri kırılsın" diyerek tepki gösterdi. Tabelaların kurşunlanmasına tepki gösteren sürücüler, yetkililerin önlem almasını istedi.  Tabelaların kurşunla zarar verilmesi olayına tepki gösteren sürücüler 'Trafik levhalarına zarar vererek hem trafiği tehlikeye düşürüyorlar hem de milli serveti heba ediyorlar. Aslında kurşunlar levhalara değil, canımıza ve cebimize sıkılıyor' ifadelerini kullandılar.    
Türkiye'de olduğu gibi Denizli'de de karayollarında can ve mal emniyetinin sigortası olan trafik işaret levhaları, magandaların hedefleri oldu.

Türkiye genelinde kurşunlama, çalınma ve boyama yüzünden tahrip edilen levhaların ekonomiye yıllık maliyeti yaklaşık 30 milyon lira.

 

Denizli'de magandaların karayolları üzerinde trafik güvenliğini sağlayan trafik işaret levhalarının tahrip edilmesinin maliyeti her yıl artıyor. Hurda değeri taşıması nedeniyle hırsızların iştahını kabartan levhaların birçoğu her yıl yenileniyor. Bilinçsiz kişiler tarafından kırılan, kurşunlanan ve tahrip edilen trafik işaret levhalarının Türkiye'de yıllık maliyeti 30 milyon lira. Karayollarında yaşanan bu olumsuzluklar ekonomik olarak ciddi kayba neden olurken, trafik kazası riskini de artırıyor. 

 

CANIMIZA VE CEBİMİZE SIKIYORLAR

Denizli- Çivril karayolunda 'DUR' işaretli levhanın ve 'YÖN' levhaların maganda  kurşunları ile kevgire döndüğü olayda, Karayolları ekipleri yenisi ile değiştirdi. Sosyal medya hesabından kurşunlanan levhaların fotoğrafını paylaşan Hüseyin  Yıldan isimli vatandaş, "Bu tabelalara kurşun sıkanın elleri kırılsın" diyerek tepki gösterdi. Tabelaların kurşunlanmasına tepki gösteren sürücüler, yetkililerin önlem almasını istedi.  Tabelaların kurşunla zarar verilmesi olayına tepki gösteren sürücüler 'Trafik levhalarına zarar vererek hem trafiği tehlikeye düşürüyorlar hem de milli serveti heba ediyorlar. Aslında kurşunlar levhalara değil, canımıza ve cebimize sıkılıyor' ifadelerini kullandılar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.