Traktör altında kalan karı-koca hayatını kaybetti

ASAYİŞ 18.02.2017 - 16:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Traktör altında kalan karı-koca hayatını kaybetti

Denizli Tavas ilçesin'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Denizli Tavas İlçesi'nde traktörle tarlaya giden karı-koca geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybetti. Edinilen bilgiye göre Denizli’nin Tavas ilçesi Denizoluk Mahallesi’nden Mehmet Alata (62) ve eşi Ayten Alata (50), Kayapınar mahallesindeki tarlalarına 20 HL 701 plakalı  traktörle giderken kaza yaptı. Kayapınar Mahallesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybeden traktörün sürücüsü Mehmet Alata ve eşi Ayten Alata traktörün ters dönmesi sonucu altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti.   Kazanın haber verilmesi üzerine, olay  yerine ambulans, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerine geldiğinde traktörün altında kalan Mehmet Atalay'ın cansız bedeni  traktörün çekici ile kaldırılması ile çıkarıldığı belirtildi.   Olayla İlgili soruşturma başlatıldı.  
Denizli Tavas ilçesin'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Denizli Tavas İlçesi'nde traktörle tarlaya giden karı-koca geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre Denizli’nin Tavas ilçesi Denizoluk Mahallesi’nden Mehmet Alata (62) ve eşi Ayten Alata (50), Kayapınar mahallesindeki tarlalarına 20 HL 701 plakalı  traktörle giderken kaza yaptı. Kayapınar Mahallesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybeden traktörün sürücüsü Mehmet Alata ve eşi Ayten Alata traktörün ters dönmesi sonucu altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Kazanın haber verilmesi üzerine, olay  yerine ambulans, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerine geldiğinde traktörün altında kalan Mehmet Atalay'ın cansız bedeni  traktörün çekici ile kaldırılması ile çıkarıldığı belirtildi.

 

Olayla İlgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.