Traktör kazasında ölümden döndü

ASAYİŞ 15.03.2020 - 09:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Traktör kazasında ölümden döndü

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi yaralı olarak kurtuldu.   Edinilen bilgilere göre, hayvanlarına çalı kesmek üzere traktörüyle yola çıkan Şeref S. Yukarı Mahalle Mevlütler Yolu, Gencer Deresi mevkiinde ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine traktör kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan traktör taklalar atarak dereye yuvarlandı. Meydana gelen kazada ölümden dönen traktör sürücüsü Şeref S. Kazayı yaraları olarak atlattı. Kaza sonrası yaralı olarak kurtulan sürücü kendi imkanları ile bulunduğu yerden çıktı. Durumu yakınlarına ve jandarmaya haber verdi.   Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.   Kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.   Öte yandan traktörde bulunan kabinin sürücünün hayatını kurtardığı ifade edildi.     Kaynak: acıpayamgazetesi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi yaralı olarak kurtuldu.

 

Edinilen bilgilere göre, hayvanlarına çalı kesmek üzere traktörüyle yola çıkan Şeref S. Yukarı Mahalle Mevlütler Yolu, Gencer Deresi mevkiinde ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine traktör kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan traktör taklalar atarak dereye yuvarlandı. Meydana gelen kazada ölümden dönen traktör sürücüsü Şeref S. Kazayı yaraları olarak atlattı. Kaza sonrası yaralı olarak kurtulan sürücü kendi imkanları ile bulunduğu yerden çıktı. Durumu yakınlarına ve jandarmaya haber verdi.

 

Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

 

Kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

 

Öte yandan traktörde bulunan kabinin sürücünün hayatını kurtardığı ifade edildi.

 

 

Kaynak: acıpayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.