Trenlerde aramalar devam ediyor

ASAYİŞ 13.12.2016 - 15:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Trenlerde aramalar devam ediyor

denizli haber / denizli 20 haber / Trenlerde aramalar devam ediyor

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen asayiş uygulamaları tren yolculuklarında devam ediyor.   Denizli İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada, "20 kasım 2016 tarihinde başlatılan tren aramalarına devam edilmektedir. Kamu düzeni, emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla, 09 aralık 2016 tarihinde afyon-denizli seferini yapan Pamukkale treninde uyuşturucu ve bomba arama köpekleri ‘Evlat ve Çalım’ın da katılımı ile arama ve kontrol faaliyeti icra edilmiştir.   Trende seyahat eden vatandaşlar jandarma ekipleri tarafından yapılan uygulamanın kendileri açısından oldukça sevindirici olduğunu belirterek, bu tür denetimlerin yapılmasında çok fayda gördüklerini beyan etmişlerdir.   Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik uygulamalara kararlılıkla devam edilecektir.   Kamuoyuna saygı ile duyrulur.   
denizli haber / denizli 20 haber / Trenlerde aramalar devam ediyor

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen asayiş uygulamaları tren yolculuklarında devam ediyor.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada, "20 kasım 2016 tarihinde başlatılan tren aramalarına devam edilmektedir. Kamu düzeni, emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla, 09 aralık 2016 tarihinde afyon-denizli seferini yapan Pamukkale treninde uyuşturucu ve bomba arama köpekleri ‘Evlat ve Çalım’ın da katılımı ile arama ve kontrol faaliyeti icra edilmiştir.

 

Trende seyahat eden vatandaşlar jandarma ekipleri tarafından yapılan uygulamanın kendileri açısından oldukça sevindirici olduğunu belirterek, bu tür denetimlerin yapılmasında çok fayda gördüklerini beyan etmişlerdir.

 

Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik uygulamalara kararlılıkla devam edilecektir.

 

Kamuoyuna saygı ile duyrulur. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.