Tribünden yönetime!..

SPOR 08.10.2018 - 16:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tribünden yönetime!..

Denizlispor sevdalısı tribüncü işadamı, yönetici oldu. Yıllardır takımını gerek iç sahada gerekse deplasman maçlarında hiçbir koşula aldırmadan destekleyen Enşah Kazan ve ENG Plastik’in sahibi Engin Şahin son yapılan kongre ile yönetime girdi.     Her platformda kendisini iyi bir taraftar olarak ispat etmiş Engin Şahin, yapılan görev dağılımı ile Profesyonel Futbol Şube’de yer alacak. Yaklaşık 80 kişiyi istihdam eden kurmayın sahip olduğu iki fabrikada da çalışanların çoğunluğu da Denizlispor’a gönül vermiş taraftarlardan oluşuyor, forma ve atkılarıyla tribünde yer alarak güzel bir ortam oluşturuyor. Şahin, personeline de bu konuda destek veriyor.     “DENİZLİSPOR’UN NEFERİYİZ”   Tribünlerden gelen Denizlispor sevdalısı makine mühendisi Şahin, “Yıllardır takımımızı her yerde destekleriz. Deplasmanlarda bazen yenilince cefasını da çektik, galip gelince sefasını da sürdük. Bu bizim mutluluğumuz. Bizler her sene fabrikada çalışan mesai arkadaşımızla birlikte kombinemizi alır maçlara gelirdik. Bir gün başkanımız Mustafa Üstek, yönetici olmayı teklif etti. Ben de kendisinin bırakmama sözüyle birlikte düşünüp kabul ettim. Ben şu an Denizlispor’un hem neferiyim hem de yöneticisiyim. Yönetici olduğum son güne kadar Denizlispor’un bir sevdalısı olarak çalışmaya devam edeceğim. Birlik ve beraberlik içinde takımımızı en üst noktaya kadar getireceğiz” dedi.               .  

Denizlispor sevdalısı tribüncü işadamı, yönetici oldu. Yıllardır takımını gerek iç sahada gerekse deplasman maçlarında hiçbir koşula aldırmadan destekleyen Enşah Kazan ve ENG Plastik’in sahibi Engin Şahin son yapılan kongre ile yönetime girdi.

 

 

Her platformda kendisini iyi bir taraftar olarak ispat etmiş Engin Şahin, yapılan görev dağılımı ile Profesyonel Futbol Şube’de yer alacak. Yaklaşık 80 kişiyi istihdam eden kurmayın sahip olduğu iki fabrikada da çalışanların çoğunluğu da Denizlispor’a gönül vermiş taraftarlardan oluşuyor, forma ve atkılarıyla tribünde yer alarak güzel bir ortam oluşturuyor. Şahin, personeline de bu konuda destek veriyor.

 

 

“DENİZLİSPOR’UN NEFERİYİZ”

 

Tribünlerden gelen Denizlispor sevdalısı makine mühendisi Şahin, “Yıllardır takımımızı her yerde destekleriz. Deplasmanlarda bazen yenilince cefasını da çektik, galip gelince sefasını da sürdük. Bu bizim mutluluğumuz. Bizler her sene fabrikada çalışan mesai arkadaşımızla birlikte kombinemizi alır maçlara gelirdik. Bir gün başkanımız Mustafa Üstek, yönetici olmayı teklif etti. Ben de kendisinin bırakmama sözüyle birlikte düşünüp kabul ettim. Ben şu an Denizlispor’un hem neferiyim hem de yöneticisiyim. Yönetici olduğum son güne kadar Denizlispor’un bir sevdalısı olarak çalışmaya devam edeceğim. Birlik ve beraberlik içinde takımımızı en üst noktaya kadar getireceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.