TSYD'den Denizlispor'a Yılın Takımı Ödülü

SPOR 26.02.2020 - 17:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

TSYD'den Denizlispor'a Yılın Takımı Ödülü

Denizlispor, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından 2019 yılının takımı seçildi. İzmir’de düzenlenen törende Denizlispor Kulübünün ödülünü Basın ve Medya Direktörü Altay Varol aldı.   TSYD İzmir Şubesi tarafından düzenlenen ‘8.TSYD Ege’de Yılın Spor Ödülleri Töreni’, İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Törene Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmalarının ardından ödüller dağıtıldı. TFF 1.Lig 2018-2019 Sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Yukatel Denizlispor, ‘2019 Yılın Takımı Ödülü’ne layık görüldü. Kulübümüzün ödülünü Basın ve Medya Direktörümüz Altay Varol, TSYD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Yılmaz’dan aldı. Denizlispor'u şampiyonluğa taşıyan Yücel İldiz’e Yılın Teknik Direktörü ödülü verilirken, çeşitli branşlarda ülkemizi başarıyla temsil eden sporcular da ödüllendirildi.  

Denizlispor, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından 2019 yılının takımı seçildi. İzmir’de düzenlenen törende Denizlispor Kulübünün ödülünü Basın ve Medya Direktörü Altay Varol aldı.

 

TSYD İzmir Şubesi tarafından düzenlenen ‘8.TSYD Ege’de Yılın Spor Ödülleri Töreni’, İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Törene Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmalarının ardından ödüller dağıtıldı. TFF 1.Lig 2018-2019 Sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Yukatel Denizlispor, ‘2019 Yılın Takımı Ödülü’ne layık görüldü. Kulübümüzün ödülünü Basın ve Medya Direktörümüz Altay Varol, TSYD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Yılmaz’dan aldı. Denizlispor'u şampiyonluğa taşıyan Yücel İldiz’e Yılın Teknik Direktörü ödülü verilirken, çeşitli branşlarda ülkemizi başarıyla temsil eden sporcular da ödüllendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.