Tüfeğin ateş olması sonucu hayatını kaybetti

ASAYİŞ 14.08.2018 - 09:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tüfeğin ateş olması sonucu hayatını kaybetti

Denizli Kale ilçesinde önceki gün yaşanan olayda  tüfeğin ateş alması sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre Denizli’nin  Beyağaç ilçesi Karayayla Mahallesi nüfusuna kayıtlı 1979 doğumlu Erkan Alakoyuncu, traktörle tütün amelesi bırakmak için gittiği tarladan dönerken Kale’nin Kapuz mahallesinde yanında bulunan tüfek ateş aldı.   Önceki gece  saat 23.00 sularında meydana gelen olayda nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı patlayan tüfekten çıkanlar saçmaların Erkan Alakoyuncu’nun göğsüne ve kalbine isabet etti. Alakoyuncu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği ifade edildi.   39 yaşındaki Alakoyuncu, dün  Karayayla Mahallesi’nde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra Karayayla Mahallesi mezarlığına defnedildi.   Erkan Alakoyuncu’nun eşinden boşandığı ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi.  Erkan Alakoyuncu’nun ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlattı.    Kaynak: www.haberdenizli.com  

Denizli Kale ilçesinde önceki gün yaşanan olayda  tüfeğin ateş alması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.



Edinilen bilgiye göre Denizli’nin  Beyağaç ilçesi Karayayla Mahallesi nüfusuna kayıtlı 1979 doğumlu Erkan Alakoyuncu, traktörle tütün amelesi bırakmak için gittiği tarladan dönerken Kale’nin Kapuz mahallesinde yanında bulunan tüfek ateş aldı.

 

Önceki gece  saat 23.00 sularında meydana gelen olayda nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı patlayan tüfekten çıkanlar saçmaların Erkan Alakoyuncu’nun göğsüne ve kalbine isabet etti. Alakoyuncu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği ifade edildi.   39 yaşındaki Alakoyuncu, dün  Karayayla Mahallesi’nde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra Karayayla Mahallesi mezarlığına defnedildi.

 

Erkan Alakoyuncu’nun eşinden boşandığı ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi.  Erkan Alakoyuncu’nun ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlattı. 

 

Kaynak: www.haberdenizli.com
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.