Tüfekle Oynayan Çocuk Arkadaşını vurdu

ASAYİŞ 13.05.2017 - 16:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tüfekle Oynayan Çocuk Arkadaşını vurdu

Çivril Işıklı Mahallesinde bugün saat 15.00 sıralarında korkunç bir olay meydana geldi.

Çivril Işıklı Mahallesinde bugün saat 15.00 sıralarında korkunç bir olay meydana geldi.   Edinilen bilgiye göre, hayvancılıkla uğraşan ve Koçak mahallesinde ikamet eden Alpay Özdemir oğlu Y. Özdemir ile Işıklı Mahallesinde  Musa Karakaya’nın koyunlarını kırpmaya gitti. Yaşar Özdemir ve Musa K.’nın aileleri evlerinin yanında bulunan hayvan ağılında koyun kırpımı yaparken evde oynayan Yaşar Özdemir (9) ve Musa K.(9) evin duvarında asılı bulunan tüfekle oynamaya başladı. İçinde fişek bulunan tüfeğin ateş almasıyla Yaşar Özdemir boynundan vuruldu. Silah sesini duyan aile hemen eve koştu. Eve giren aile korkunç manzarayla karşılaştı. Ağır Yaralı olan Yaşar Özdemir hemen Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.   Olayın ardından bölgeye hemen jandarma ekipleri sevk edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Çivril Işıklı Mahallesinde bugün saat 15.00 sıralarında korkunç bir olay meydana geldi.

Çivril Işıklı Mahallesinde bugün saat 15.00 sıralarında korkunç bir olay meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, hayvancılıkla uğraşan ve Koçak mahallesinde ikamet eden Alpay Özdemir oğlu Y. Özdemir ile Işıklı Mahallesinde  Musa Karakaya’nın koyunlarını kırpmaya gitti. Yaşar Özdemir ve Musa K.’nın aileleri evlerinin yanında bulunan hayvan ağılında koyun kırpımı yaparken evde oynayan Yaşar Özdemir (9) ve Musa K.(9) evin duvarında asılı bulunan tüfekle oynamaya başladı. İçinde fişek bulunan tüfeğin ateş almasıyla Yaşar Özdemir boynundan vuruldu. Silah sesini duyan aile hemen eve koştu. Eve giren aile korkunç manzarayla karşılaştı. Ağır Yaralı olan Yaşar Özdemir hemen Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Olayın ardından bölgeye hemen jandarma ekipleri sevk edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.