TÜGVA 4 ilçe temsilcisi atadı

DENİZLİ 17.03.2018 - 12:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

TÜGVA 4 ilçe temsilcisi atadı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Acıpayam, Çivril, Buldan ve Tavas’a temsilci atadı.   Türkiye Gençlik Vakfı Denizli İl Temsilciliği teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Yönetim göreve geldiği günden itibaren ilçelerde detaylı çalışmalara başlayan TÜGVA, Acıpayam, Çivril, Buldan ve Tavas’a ilçe temsilcilerini de atayarak dört ilçede teşkilatlanma çalışmalarını gerçekleştirdi.   Geçtiğimiz zaman diliminde başarılı çalışmalar ile büyük salon programlarına imza atan TÜGVA Denizli, ilçelerde Teşkilatlanma çalışmalarına hız vereceğini duyurmuştu. Hızlı aksiyon alma kabiliyetine sahip tecrübeli gençlerden oluşan İl Yönetimi, Acıpayam, Çivril, Buldan ve Tavas’a temsilcilerini de atadı.   TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Fatih Gün; “Hedefimiz çok kısa süre içinde tüm ilçelerde teşkilatlanarak çalışmalarımıza hız kazandırmak olacaktır” dedi. Gün ayrıca “ Geriye kalan ilçelerde görüşmelerimiz ve mülakatlarımız devam ediyor. Dikkat edeceğimiz en önemli husus liyakat sahibi genç kardeşlerimizle yol yürümek olacaktır” diyerek vakfın hassasiyetlerine dikkat çekti.      

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Acıpayam, Çivril, Buldan ve Tavas’a temsilci atadı.

 

Türkiye Gençlik Vakfı Denizli İl Temsilciliği teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Yönetim göreve geldiği günden itibaren ilçelerde detaylı çalışmalara başlayan TÜGVA, Acıpayam, Çivril, Buldan ve Tavas’a ilçe temsilcilerini de atayarak dört ilçede teşkilatlanma çalışmalarını gerçekleştirdi.

 

Geçtiğimiz zaman diliminde başarılı çalışmalar ile büyük salon programlarına imza atan TÜGVA Denizli, ilçelerde Teşkilatlanma çalışmalarına hız vereceğini duyurmuştu. Hızlı aksiyon alma kabiliyetine sahip tecrübeli gençlerden oluşan İl Yönetimi, Acıpayam, Çivril, Buldan ve Tavas’a temsilcilerini de atadı.

 

TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Fatih Gün; “Hedefimiz çok kısa süre içinde tüm ilçelerde teşkilatlanarak çalışmalarımıza hız kazandırmak olacaktır” dedi. Gün ayrıca “ Geriye kalan ilçelerde görüşmelerimiz ve mülakatlarımız devam ediyor. Dikkat edeceğimiz en önemli husus liyakat sahibi genç kardeşlerimizle yol yürümek olacaktır” diyerek vakfın hassasiyetlerine dikkat çekti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.