Tünel inşaatında kepçenin altında kalan işçi hayatını kaybetti

ASAYİŞ 09.01.2017 - 16:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tünel inşaatında kepçenin altında kalan işçi hayatını kaybetti

Denizli'de yapımını süren Honaz Dağı Tüneli inşaatında çalışan 27 yaşındaki Seyhan Örs, geri manevra yapan kepçenin altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza, bugün saat 05.00 sıralarında, Ankara Karayolu ile Antalya Karayolu'nu birbirine bağlayacak Honaz Dağı tüneli Cankurtaran çıkışında meydana geldi. Osmaniye'den Denizli'deki karayolu tünelinde işçi olarak çalışmak için gelen Seyhan Örs, kepçe operatörünün geriye manevra yaptığı anda aracın altında kaldı. Ağır yaralanan Örs'ü gören diğer işçiler, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.   Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Örs'ün öldüğü belirlendi. Cumhuriyet Savcısının kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından Örs'ün cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kepçeyi kullanan operatör, gözaltına alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.   
Denizli'de yapımını süren Honaz Dağı Tüneli inşaatında çalışan 27 yaşındaki Seyhan Örs, geri manevra yapan kepçenin altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza, bugün saat 05.00 sıralarında, Ankara Karayolu ile Antalya Karayolu'nu birbirine bağlayacak Honaz Dağı tüneli Cankurtaran çıkışında meydana geldi. Osmaniye'den Denizli'deki karayolu tünelinde işçi olarak çalışmak için gelen Seyhan Örs, kepçe operatörünün geriye manevra yaptığı anda aracın altında kaldı. Ağır yaralanan Örs'ü gören diğer işçiler, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Örs'ün öldüğü belirlendi. Cumhuriyet Savcısının kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından Örs'ün cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kepçeyi kullanan operatör, gözaltına alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.