Tur minibüsü ile traktör çarpıştı: 2'si ağır 11 yaralı

ASAYİŞ 24.10.2019 - 10:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Tur minibüsü ile traktör çarpıştı: 2'si ağır 11 yaralı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında turist taşıyan minibüs traktöre arkadan çarptı. Meydana gelen kazada 2’si ağır 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Antalya'dan aldığı turistleri Denizli'ye getirmekte olan Mahmut Bozkurt idaresindeki 07 AFC 656 plakalı minibüs Acıpayam Tuğba mevkisinde önünde ilerleyen Recep O. Yönetimindeki 03 AAR 325 plakalı traktöre arkadan çarptı. Traktöre çarpan minibüs savrularak tali yola düştü. Meydana gelen kazada Traktör sürücüsü Recep O. ve minibüste bulunan 10 kişi yaralandı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri de olay yerine geldi. Kazada yaralanan turistler sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada minibüsün çarptığı traktör ise adeta ikiye bölündü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.     Foto: Acıpayamgazetesi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında turist taşıyan minibüs traktöre arkadan çarptı. Meydana gelen kazada 2’si ağır 11 kişi yaralandı.



Alınan bilgiye göre, Antalya'dan aldığı turistleri Denizli'ye getirmekte olan Mahmut Bozkurt idaresindeki 07 AFC 656 plakalı minibüs Acıpayam Tuğba mevkisinde önünde ilerleyen Recep O. Yönetimindeki 03 AAR 325 plakalı traktöre arkadan çarptı. Traktöre çarpan minibüs savrularak tali yola düştü. Meydana gelen kazada Traktör sürücüsü Recep O. ve minibüste bulunan 10 kişi yaralandı.



Kazanın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri de olay yerine geldi. Kazada yaralanan turistler sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada minibüsün çarptığı traktör ise adeta ikiye bölündü.



Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Foto: Acıpayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.