“Turgay Başyayla İle Lezet Yolculuğu”nun Durağı bu sefer Denizli oldu

KÜLTÜR 04.03.2017 - 14:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

“Turgay Başyayla İle Lezet Yolculuğu”nun Durağı bu sefer Denizli oldu

Türkiye’nin ve Anadolu’nun geleneksel lezzetlerini ve kültürel,doğal güzelliklerini şehir,şehir dolaşarak izleyenleriyle buluşturuyor.Denizli’deki durağı ise Acıpayam ilçesine bağlı Ucarı Mahallesi oldu.

Gittiği illerin en güzel yöresel lezzetleri ile binlerce yıllık yaşanmışlıklarının sonucu olan gelenekleri,türküleri ve şarkıları eşliğinde izleyicilerine sunduğu Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu programı Acıpayam’da gerçekleştirdiği çekimlerinde görsel bir güzellik rüzgarı estiriyor.       Her hafta Türkiye’nin bir başka illerinde kameralara yansıyan güzellikleri ile kendine özgü üslubuyla Show TV’nin en güzel programlarından biri olan Lezzet Yolcuğu’nu sunan ünlü sanatçı ve sunucu Turgay Başyayla Denizli’nin lezzetlerinden olan dolması,sirkeli eti,bakla yoğurtlaması ve tatlı olarak cevizli kadayıfı,kazandara aşuresi ile gözleri doyuruyor.       Çorbalarından ise tarhana çorbası,odun ateşinde pişirilen kaba bazlama yapımını köylüler ile birlikte gösteriyor.Denizli çarşılarını gezip gördüğü ve Denizli’mizin horozuna dair bilinmeyenlerden de oldukça bahsetti Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu’nu Bu gün ve yarın  saat 13:00’da Show TV ekranlarından izleyebilirsiniz.  
Türkiye’nin ve Anadolu’nun geleneksel lezzetlerini ve kültürel,doğal güzelliklerini şehir,şehir dolaşarak izleyenleriyle buluşturuyor.Denizli’deki durağı ise Acıpayam ilçesine bağlı Ucarı Mahallesi oldu.

Gittiği illerin en güzel yöresel lezzetleri ile binlerce yıllık yaşanmışlıklarının sonucu olan gelenekleri,türküleri ve şarkıları eşliğinde izleyicilerine sunduğu Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu programı Acıpayam’da gerçekleştirdiği çekimlerinde görsel bir güzellik rüzgarı estiriyor.

 

 

 

Her hafta Türkiye’nin bir başka illerinde kameralara yansıyan güzellikleri ile kendine özgü üslubuyla Show TV’nin en güzel programlarından biri olan Lezzet Yolcuğu’nu sunan ünlü sanatçı ve sunucu Turgay Başyayla Denizli’nin lezzetlerinden olan dolması,sirkeli eti,bakla yoğurtlaması ve tatlı olarak cevizli kadayıfı,kazandara aşuresi ile gözleri doyuruyor.

 

 

 

Çorbalarından ise tarhana çorbası,odun ateşinde pişirilen kaba bazlama yapımını köylüler ile birlikte gösteriyor.Denizli çarşılarını gezip gördüğü ve Denizli’mizin horozuna dair bilinmeyenlerden de oldukça bahsetti Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu’nu Bu gün ve yarın  saat 13:00’da Show TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.