Turgutluspor : 1 - Kızılcabölükspor : 1

SPOR 05.01.2019 - 17:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Turgutluspor : 1 - Kızılcabölükspor : 1

TFF 3.Lig 2.Grup’ta ikinci yarı hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kızılcabölükspor, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında TFF 3.Lig takımlarından Turgutluspor ile karşılaştı.   Her iki ekibinde attığı karşılıklı goller ile maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.       Kızılcabölükspor’un golünü 7. Dakikada Mustafa Altun atarken, Turgutluspor’un golünü ise 70. Dakikada Çağrı Gürcü kaydetti.

TFF 3.Lig 2.Grup’ta ikinci yarı hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kızılcabölükspor, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında TFF 3.Lig takımlarından Turgutluspor ile karşılaştı.

 

Her iki ekibinde attığı karşılıklı goller ile maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

 

 

 

Kızılcabölükspor’un golünü 7. Dakikada Mustafa Altun atarken, Turgutluspor’un golünü ise 70. Dakikada Çağrı Gürcü kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.