Turistler Beyaz Cennet Pamukkale'nin keyfini çıkarıyor

DENİZLİ 10.03.2018 - 10:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Turistler Beyaz Cennet Pamukkale'nin keyfini çıkarıyor

Denizli’de hafta sonunda sıcak havayı fırsat bilen turistler, “beyaz cennet” Pamukkale’yi bindikleri balondan izlemenin keyfini yaşıyor.   Beyaz travertenleri, sıcak su kaynakları ve antik kentleriyle UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale’de balon turizmi, her geçen gün daha çok rağbet görüyor. Balonla yaklaşık bin metre yükseğe çıkan turistler, Pamukkale’yi ve bölgeyi kuşbakışı izlerken bol bol fotoğraf çekiyor.   Pamukkale’de balon turizminin başlaması ile birlikte, turistlerin gözdesi haline gelen’ beyaz cennet’ Pamukkale, Türkiye’de en çok ziyaret edilen ilk üç turizm yeri haline geldi. Balonu daha çok Çinliler, Koreliler ve Japonlar tercih ediyor.   Pamukkale semalarından balonla geziye katılan turistler, kuş bakışı çevreyi seyrederken, yerdeki vatandaşlarında gök yüzünde rengarenk balonlar ile beyazlığı ile dünyaya nam salmış Pamukkale travertenlerinin görselliği ile adeta büyüleniyor.    

Denizli’de hafta sonunda sıcak havayı fırsat bilen turistler, “beyaz cennet” Pamukkale’yi bindikleri balondan izlemenin keyfini yaşıyor.

 

Beyaz travertenleri, sıcak su kaynakları ve antik kentleriyle UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale’de balon turizmi, her geçen gün daha çok rağbet görüyor. Balonla yaklaşık bin metre yükseğe çıkan turistler, Pamukkale’yi ve bölgeyi kuşbakışı izlerken bol bol fotoğraf çekiyor.

 

Pamukkale’de balon turizminin başlaması ile birlikte, turistlerin gözdesi haline gelen’ beyaz cennet’ Pamukkale, Türkiye’de en çok ziyaret edilen ilk üç turizm yeri haline geldi. Balonu daha çok Çinliler, Koreliler ve Japonlar tercih ediyor.

 

Pamukkale semalarından balonla geziye katılan turistler, kuş bakışı çevreyi seyrederken, yerdeki vatandaşlarında gök yüzünde rengarenk balonlar ile beyazlığı ile dünyaya nam salmış Pamukkale travertenlerinin görselliği ile adeta büyüleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.