Turizm Acentelerine destek

TURİZM 30.11.2016 - 10:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Turizm Acentelerine destek

Turizm Acentelerine destek / denizli haber / denizli 20 haber

Başbakan Binali Yıldırım partisinin grup toplantısında öncelikli olarak gündeminde ekonomi yer alırken, dün gerçekleştirmiş oldukları Bakanlar Kurulu toplantısında turizm acentelerine yakıt desteği kararı aldıklarını söyledi.   Başbakan Yıldırım Denizli’nin de içinde yer aldığı 5 ilin havalimanlarına 2017 yılında turist getiren A grubu acentelere destek vereceklerini belirtti.   DOLARDAKİ DALGALANMA VE EKONOMİK REFORMLAR "Her askeri darbe sonrası milli gelir süratle erişmiş, 80 darbesiyle milli gelir 180 milyardan, 90 milyara gerilemiştir. IMF ile yapılan ilk anlaşma Türkiye'nin sırtında taşıdığı bir yük olmuştur. 14 Mayıs 2013'te artık IMF dönemini kapattık. Türkiye artık bu şekilde denetlenen ülke olmaktan kurtulmuş, denetleyen ülke sınıfına girmiştir. Üzerinde ekonomik yaptırımlarla oyun oynanan eski Türkiye senaryoları çöplüğe atılmıştır. Unutmayalım ki bugünlerde piyasalarda yaşanan olaylar Türkiye has değildir. Geçen hafta EKK'da dünyada ve Türkiye'deki bu durumun değerlendirmesini müzakere ettik. Küresel piyasalardaki dalgalanmalar, diğer ülkeleri olduğu gibi Türkiye'yi de olumsuz etkiledi. Özellikle ABD Başkanlık seçimi sonrası ortaya çıkan durum, izlenecek politikalar bir gösterge oldu. Aynı zamanda Suriye ve Irak'ta devlet otoritesi, hakimiyet yok. Orada milli güvenliğimizi için yoğun bir mücadele içindeyiz. Güneydoğuda sınır ötesi operasyonlarla PKK ve türevi örgütlerle mücadelemiz devam ediyor. FETÖ ile de mücadelemizi sürdürüyoruz. Bütün bu terör örgütlerine masum bebek muamelesi yapan ülkelerle de diplomatik mücadeleyi veriyoruz.    TURİZM ACENTALARINA YAKIT DESTEĞİ Dün gerçekleştirdiğimiz Bakanlar Kurulu'nda turizmle ilgili karar aldık. 2016'da yaşanılan olaylardan dolayı turizmde işler iyi gitmedi. Bir yandan Rusya ile ilişkilerimizin bozulması bir yandan darbe girişimi istediğimiz sonucu vermedi. 2017'de telafi için Türkiye'ye turist getirenler için seyahat acentelerine yakıt desteğini görüştük. Belirli merkezlerimize Antalya, Muğla, Denizli, Isparta, Trabzon havalimanlarına 1 Ocak-31 Aralık 2017 tarihleri arasında misafir getiren A grubu seyahat acentelerine uçak başı 6 bin dolar destek vereceğiz. Uçak 200 yolcu üzerindeyse bu uçak da en az 150 yolcuyla geliyorsa destek yüzde 30 artacak. Esnafa verdiğimiz destek de devam ediyor. 30 Temmuz 2016 tarihi itibariyle kredi miktarı 19,5 milyar lirayı buldu. Ürün İhtisas Borsası'nın kuruluşu gerçekleşiyor. Çiftçimiz aracısız satacak, istediği karşılığı alacak.   
Turizm Acentelerine destek / denizli haber / denizli 20 haber

Başbakan Binali Yıldırım partisinin grup toplantısında öncelikli olarak gündeminde ekonomi yer alırken, dün gerçekleştirmiş oldukları Bakanlar Kurulu toplantısında turizm acentelerine yakıt desteği kararı aldıklarını söyledi.

 

Başbakan Yıldırım Denizli’nin de içinde yer aldığı 5 ilin havalimanlarına 2017 yılında turist getiren A grubu acentelere destek vereceklerini belirtti.

 

DOLARDAKİ DALGALANMA VE EKONOMİK REFORMLAR

"Her askeri darbe sonrası milli gelir süratle erişmiş, 80 darbesiyle milli gelir 180 milyardan, 90 milyara gerilemiştir. IMF ile yapılan ilk anlaşma Türkiye'nin sırtında taşıdığı bir yük olmuştur. 14 Mayıs 2013'te artık IMF dönemini kapattık. Türkiye artık bu şekilde denetlenen ülke olmaktan kurtulmuş, denetleyen ülke sınıfına girmiştir. Üzerinde ekonomik yaptırımlarla oyun oynanan eski Türkiye senaryoları çöplüğe atılmıştır. Unutmayalım ki bugünlerde piyasalarda yaşanan olaylar Türkiye has değildir. Geçen hafta EKK'da dünyada ve Türkiye'deki bu durumun değerlendirmesini müzakere ettik. Küresel piyasalardaki dalgalanmalar, diğer ülkeleri olduğu gibi Türkiye'yi de olumsuz etkiledi. Özellikle ABD Başkanlık seçimi sonrası ortaya çıkan durum, izlenecek politikalar bir gösterge oldu. Aynı zamanda Suriye ve Irak'ta devlet otoritesi, hakimiyet yok. Orada milli güvenliğimizi için yoğun bir mücadele içindeyiz. Güneydoğuda sınır ötesi operasyonlarla PKK ve türevi örgütlerle mücadelemiz devam ediyor. FETÖ ile de mücadelemizi sürdürüyoruz. Bütün bu terör örgütlerine masum bebek muamelesi yapan ülkelerle de diplomatik mücadeleyi veriyoruz. 

 

TURİZM ACENTALARINA YAKIT DESTEĞİ

Dün gerçekleştirdiğimiz Bakanlar Kurulu'nda turizmle ilgili karar aldık. 2016'da yaşanılan olaylardan dolayı turizmde işler iyi gitmedi. Bir yandan Rusya ile ilişkilerimizin bozulması bir yandan darbe girişimi istediğimiz sonucu vermedi. 2017'de telafi için Türkiye'ye turist getirenler için seyahat acentelerine yakıt desteğini görüştük. Belirli merkezlerimize Antalya, Muğla, Denizli, Isparta, Trabzon havalimanlarına 1 Ocak-31 Aralık 2017 tarihleri arasında misafir getiren A grubu seyahat acentelerine uçak başı 6 bin dolar destek vereceğiz. Uçak 200 yolcu üzerindeyse bu uçak da en az 150 yolcuyla geliyorsa destek yüzde 30 artacak. Esnafa verdiğimiz destek de devam ediyor. 30 Temmuz 2016 tarihi itibariyle kredi miktarı 19,5 milyar lirayı buldu. Ürün İhtisas Borsası'nın kuruluşu gerçekleşiyor. Çiftçimiz aracısız satacak, istediği karşılığı alacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.