Turizm Haftası Kutlamaları Düzenlenen Etkinliklerle Devam Ediyor

DENİZLİ 18.04.2018 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Turizm Haftası Kutlamaları Düzenlenen Etkinliklerle Devam Ediyor

Turizm haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Pamukkale Örenyerinde düzenlenen kutlama töreni Vali Hasan Karahan’ın katılımıyla gerçekleşti.   Törene Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Halil Canavar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, turizm sektörü temsilcileri ve çok sayıda Denizlili katıldı.     Halk oyunları gösterisi ile başlayan törende gerçekleşen açılış konuşmalarının ardından Valimiz Hasan Karahan, Sema Abdurrahman Karamanlıoğlu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin açmış oldukları stantları gezdi.   Denizli’de Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde Pamukkale Örenyerine girişler saat 16.00-18.00 arasında ücretsiz yapıldı. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği Pamukkale en kalabalık günlerinden birini yaşadı.      

Turizm haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Pamukkale Örenyerinde düzenlenen kutlama töreni Vali Hasan Karahan’ın katılımıyla gerçekleşti.

 

Törene Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Halil Canavar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, turizm sektörü temsilcileri ve çok sayıda Denizlili katıldı.

 

 

Halk oyunları gösterisi ile başlayan törende gerçekleşen açılış konuşmalarının ardından Valimiz Hasan Karahan, Sema Abdurrahman Karamanlıoğlu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin açmış oldukları stantları gezdi.

 

Denizli’de Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde Pamukkale Örenyerine girişler saat 16.00-18.00 arasında ücretsiz yapıldı. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği Pamukkale en kalabalık günlerinden birini yaşadı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.