Turizm müdürlüğü çalışanları şehitler için lokma hayrı yaptı

DENİZLİ 24.04.2018 - 18:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Turizm müdürlüğü çalışanları şehitler için lokma hayrı yaptı

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü çalışanları şehitler için mevlit okutup lokma hayrı yaptı. Ülkenin bölünmez bütünlüğü için kanını canını veren şehitler için okutulan mevlit ve lokma hayrı müdürlük binası önünde yapıldı.    İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Kaptan, aziz şehitlerin ruhları için okutulan mevlide katılanlara teşekkür etti. Ülkenin huzuru, birlik ve beraberliği için canını veren şehitleri hiç unutmayacaklarını, onları her zaman hayır dua ile andıklarını belirten Müdür vekili Kaptan, “Şehitlerimiz için ne yapsak az. Onlara minnettarız. Ruhları şad olsun. Mekanları cennet olsun. Dualarımız her zaman onlarla. Müdürlük çalışanları olarak şehitlerimiz için hayır yapmak istedik. Tüm çalışanlarımız az çok demeden destek verdi. Bin kişilik lokma yaptırıp halkımıza ikram ettik. Gelen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü çalışanları şehitler için mevlit okutup lokma hayrı yaptı. Ülkenin bölünmez bütünlüğü için kanını canını veren şehitler için okutulan mevlit ve lokma hayrı müdürlük binası önünde yapıldı.

 

 İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Kaptan, aziz şehitlerin ruhları için okutulan mevlide katılanlara teşekkür etti. Ülkenin huzuru, birlik ve beraberliği için canını veren şehitleri hiç unutmayacaklarını, onları her zaman hayır dua ile andıklarını belirten Müdür vekili Kaptan, “Şehitlerimiz için ne yapsak az. Onlara minnettarız. Ruhları şad olsun. Mekanları cennet olsun. Dualarımız her zaman onlarla. Müdürlük çalışanları olarak şehitlerimiz için hayır yapmak istedik. Tüm çalışanlarımız az çok demeden destek verdi. Bin kişilik lokma yaptırıp halkımıza ikram ettik. Gelen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.