Turizm Sektörü, PAÜ Öğrencileri İle Fuarda Bir Araya Geldi

EĞİTİM 09.03.2020 - 15:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Turizm Sektörü, PAÜ Öğrencileri İle Fuarda Bir Araya Geldi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Turizm Topluluğu tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen “Kariyer Günü” etkinliğinde turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile PAÜ öğrencileri bir araya geldi. Öğrenciler, firmaların staj ve kariyer imkânları hakkında yetkililerden bilgi alıp ön görüşme gerçekleştirdiler.   PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanında düzenlenen fuarın açılışına, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kasım İnce, Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, Turizm Fakültesi dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.     Açılışta konuşma yapan Turizm Fakültesi Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Serap Alkaya, “Kariyer Günü” etkinliğini geleneksel olarak düzenlediklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu etkinliğin sadece Turizm Fakültesi öğrencileri için değil, turizm sektöründe çalışmak isteyen işletme, fizik tedavi gibi diğer bölüm öğrencileri için de önemli bir staj ve kariyerlerine yön verme fırsatı olduğunu hatırlattı.     Açılışta konuşma yapan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kasım İnce ise etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretim üyeleri ve topluluk öğrencilerine, fuara katılan firma temsilcilerine teşekkürlerini sundu. Prof. Dr. İnce, bu türden etkinliklerin öğrencilerin derslerde aldıkları teorik eğitim ve uygulamaların sonrasında kendilerini iş hayatına hazırlama ve ilk adımı atmalarına yönelik önemli bir fırsat olduğuna değindi.     Açılışta konuşma yapan, Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol ise Denizli’nin bu türden yapılan fuar, çalıştay, bilimsel toplantılar gibi çalışmalarla turizm destinasyonu açısından önemli bir konuma geldiğine dikkat çekerken, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.     Açılış konuşmalarının sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kasım İnce, etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağlayan RamadaResort Lara Otel yetkililerine günün anısına teşekkür plaketi takdim etti.     Açılışın ardından “Kariyer Günü” etkinliğine katılan öğrenciler, turizm sektöründe faaliyet gösteren ve çoğu konaklama alanında hizmeti veren katılımcı 57 firmanın temsilcileri ile staj ve kariyer imkânları konularında bilgi aldı. Ön görüşmeler gerçekleştirdi.        

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Turizm Topluluğu tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen “Kariyer Günü” etkinliğinde turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile PAÜ öğrencileri bir araya geldi. Öğrenciler, firmaların staj ve kariyer imkânları hakkında yetkililerden bilgi alıp ön görüşme gerçekleştirdiler.

 

PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanında düzenlenen fuarın açılışına, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kasım İnce, Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, Turizm Fakültesi dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

 

Açılışta konuşma yapan Turizm Fakültesi Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Serap Alkaya, “Kariyer Günü” etkinliğini geleneksel olarak düzenlediklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu etkinliğin sadece Turizm Fakültesi öğrencileri için değil, turizm sektöründe çalışmak isteyen işletme, fizik tedavi gibi diğer bölüm öğrencileri için de önemli bir staj ve kariyerlerine yön verme fırsatı olduğunu hatırlattı.

 

 

Açılışta konuşma yapan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kasım İnce ise etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretim üyeleri ve topluluk öğrencilerine, fuara katılan firma temsilcilerine teşekkürlerini sundu. Prof. Dr. İnce, bu türden etkinliklerin öğrencilerin derslerde aldıkları teorik eğitim ve uygulamaların sonrasında kendilerini iş hayatına hazırlama ve ilk adımı atmalarına yönelik önemli bir fırsat olduğuna değindi.

 

 

Açılışta konuşma yapan, Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol ise Denizli’nin bu türden yapılan fuar, çalıştay, bilimsel toplantılar gibi çalışmalarla turizm destinasyonu açısından önemli bir konuma geldiğine dikkat çekerken, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

 

 

Açılış konuşmalarının sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kasım İnce, etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağlayan RamadaResort Lara Otel yetkililerine günün anısına teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

Açılışın ardından “Kariyer Günü” etkinliğine katılan öğrenciler, turizm sektöründe faaliyet gösteren ve çoğu konaklama alanında hizmeti veren katılımcı 57 firmanın temsilcileri ile staj ve kariyer imkânları konularında bilgi aldı. Ön görüşmeler gerçekleştirdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.