Turizmde tanıtım atağı sürüyor

TURİZM 11.11.2016 - 10:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Turizmde tanıtım atağı sürüyor

denizli haber / denizli 20 haber / Turizmde tanıtım atağı sürüyor

Denizli turizmini tanıtma adına atılan adımlara bir yenisi daha eklendi. Ülkemizin köklü seyahat acentelerinden Kamil Koç turizm, otobüs ve bilet satış noktalarına seyahat edecek yolcuları için hazırladığı ‘Yolculuk’ isimli dergisinde Denizli’ye ayrı bir parantez açarak kentimizi müşterilerine tanıttı.   Denizli denilince artık herkesin aklına ilk Pamukkale gelmeyecek. Vali Dr. Ahmet Altıparmak öncülüğünde başlatılan Denizli turizmini tanıtım atağı, hızla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Tempo Travel dergisinde özel ek olarak, yine aynı derginin Avrupa’da yayınlanmak üzere yabancı dil baskısı özel sayısında yer alan Denizli, şimdide Türkiye’nin en köklü seyahat acentesi olan Kamil Koç turizmin tanıtım dergisinde yer aldı. ‘Yolculuk’ isimli derginin Kasım ayı sayısında 14 sayfada tanıtılan kentimiz, otobüs ve bilet satış noktalarında seyahat yapacak olan yolculara tanıtılıyor.   1926 yılında kurulan ve bugüne kadar ülkemizde tüm bölgelerde ve birçok şehre otobüsleri ile yılda milyonlarca yolcuyu taşıyan Kamil Koç turizm firmasının dergisi ile yolcular Kasım ayı dergisinden Denizli’nin turizm, kültür ve şehir güzelliklerini görme ve tanıma fırsatı bulacak.     
denizli haber / denizli 20 haber / Turizmde tanıtım atağı sürüyor

Denizli turizmini tanıtma adına atılan adımlara bir yenisi daha eklendi. Ülkemizin köklü seyahat acentelerinden Kamil Koç turizm, otobüs ve bilet satış noktalarına seyahat edecek yolcuları için hazırladığı ‘Yolculuk’ isimli dergisinde Denizli’ye ayrı bir parantez açarak kentimizi müşterilerine tanıttı.

 

Denizli denilince artık herkesin aklına ilk Pamukkale gelmeyecek. Vali Dr. Ahmet Altıparmak öncülüğünde başlatılan Denizli turizmini tanıtım atağı, hızla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Tempo Travel dergisinde özel ek olarak, yine aynı derginin Avrupa’da yayınlanmak üzere yabancı dil baskısı özel sayısında yer alan Denizli, şimdide Türkiye’nin en köklü seyahat acentesi olan Kamil Koç turizmin tanıtım dergisinde yer aldı. ‘Yolculuk’ isimli derginin Kasım ayı sayısında 14 sayfada tanıtılan kentimiz, otobüs ve bilet satış noktalarında seyahat yapacak olan yolculara tanıtılıyor.

 

1926 yılında kurulan ve bugüne kadar ülkemizde tüm bölgelerde ve birçok şehre otobüsleri ile yılda milyonlarca yolcuyu taşıyan Kamil Koç turizm firmasının dergisi ile yolcular Kasım ayı dergisinden Denizli’nin turizm, kültür ve şehir güzelliklerini görme ve tanıma fırsatı bulacak. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.