Türk Alman Kooperatifleri Heyeti Vali Hasan Karahan’ı Ziyaret Etti

DENİZLİ 24.04.2018 - 16:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Türk Alman Kooperatifleri Heyeti Vali Hasan Karahan’ı Ziyaret Etti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü ve Almanya Tarım Bakanlığı, Alman Kooperatifler Konfederasyonu ile birlikte yürüttüğü TAKBİ projesi (Türk- Alman Kooperatifleri İşbirliği) çerçevesinde Denizli'ye gelen heyet Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.   Denizli HAY-KOOP Birliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Proje Yönlendirme Kurulu Toplantısı öncesi gerçekleştirilen ziyarete; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcileri, Alman Tarım Bakanlığı temsilcileri,  Alman Büyükelçisi Tarım Ataşesi, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü temsilcileri, Alman Kooperatifler Konfederasyonu temsilcileri, Alman Kooperatifler Konfederasyonu ve proje paydaşı, Denizli Hay-Koop Birliği,  Balıkesir Hay-Koop Birliği,  Bursa Tarım-Koop Birliği temsilcileri katıldı.     Ziyarette Vali Hasan Karahan’a Proje hakkında bilgilendirme yapıldı. Projenin amacının; Dünyada örnek gösterilen Almanya Kooperatifçiliğinin,  Türkiye’de pilot seçilen illerde model olarak geliştirilmesi ve Kooperatif Birlikleri arasında işbirliğinin arttırılması ve Kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi olduğu belirtildi.     Vali Hasan Karahan’da öncelikle heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ülkemizde pilot il olarak seçilen yerlerde kooperatifçiliğin daha iyi duruma gelmesi, seviyesinin yükseltilmesi, kooperatifçiliğin çiftçilerimize hizmet kalitesini arttırmasını amaçlayan çok yönlü bu çalışmanın önemli olduğunu ve çiftçilerimize büyük katkı sağlayacağını belirtti. Ziyaretleri ve çalışmalarından dolayı temsilcilere teşekkür etti.  

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü ve Almanya Tarım Bakanlığı, Alman Kooperatifler Konfederasyonu ile birlikte yürüttüğü TAKBİ projesi (Türk- Alman Kooperatifleri İşbirliği) çerçevesinde Denizli'ye gelen heyet Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

 

Denizli HAY-KOOP Birliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Proje Yönlendirme Kurulu Toplantısı öncesi gerçekleştirilen ziyarete; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcileri, Alman Tarım Bakanlığı temsilcileri,  Alman Büyükelçisi Tarım Ataşesi, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü temsilcileri, Alman Kooperatifler Konfederasyonu temsilcileri, Alman Kooperatifler Konfederasyonu ve proje paydaşı, Denizli Hay-Koop Birliği,  Balıkesir Hay-Koop Birliği,  Bursa Tarım-Koop Birliği temsilcileri katıldı.

 

 

Ziyarette Vali Hasan Karahan’a Proje hakkında bilgilendirme yapıldı. Projenin amacının; Dünyada örnek gösterilen Almanya Kooperatifçiliğinin,  Türkiye’de pilot seçilen illerde model olarak geliştirilmesi ve Kooperatif Birlikleri arasında işbirliğinin arttırılması ve Kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi olduğu belirtildi.

 

 

Vali Hasan Karahan’da öncelikle heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ülkemizde pilot il olarak seçilen yerlerde kooperatifçiliğin daha iyi duruma gelmesi, seviyesinin yükseltilmesi, kooperatifçiliğin çiftçilerimize hizmet kalitesini arttırmasını amaçlayan çok yönlü bu çalışmanın önemli olduğunu ve çiftçilerimize büyük katkı sağlayacağını belirtti. Ziyaretleri ve çalışmalarından dolayı temsilcilere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.