Türk Bayrağı bir buçuk aydır ipe dolanmış şekilde duruyor!

DENİZLİ 03.03.2017 - 14:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Türk Bayrağı bir buçuk aydır ipe dolanmış şekilde duruyor!

Denizli Lise caddesinde iki apartman arasına asılan Türk Bayrağı rüzgar nedeni ile asıldığı ipe dolanmış şekilde duruyor.

Denizli'nin belli bölgelerine Belediye ve mahalleli tarafından asılan  Türk bayrakları uzun süre asıldığı yerde kalıyor. Hava şartları nedeni ile bazı bayraklar eskirken bazıları da rüzgar nedeni ile asıldığı ipe dolanmış vaziyette duruyor.   15 Temmuz darbe girişimi sonrası, Fırat Kalanı Harekatı ve Güney Doğu'da şehit olan askerlerimizin gelmesi üzerine  sokak ve caddelere asılan Türk Bayrakları ile tepkiler dile getirildi. Bayrakların asıldıktan sonra düzenli kontolleri sağlanmayınca  ortaya hoş olmayan görüntüler çıkıyor.   Haber merkezimize ulaşan bir okurumuz, Lise caddesinde uzun süre önce asılan büyük Türk Bayrağı'nın  bir buçuk ay gibi zaman zarfında rüzgar nedeni ile ipe dolanmış şekilde durduğunu belirtti. Okurumuz, "Lise caddesi Çatal Çeşme Oda Tiyatrosu'nun üzerindeki iki apartman arasına asılan bayrağın bu görüntüsü bizi derinden etkilemektedir. Yetkililerin bir an önce konuyla ilgilenmeleri ve şanlı bayrağımızın asılma şekli ile gerekli hassasiyetin gösterilmesini istiyorum" dedi.    
Denizli Lise caddesinde iki apartman arasına asılan Türk Bayrağı rüzgar nedeni ile asıldığı ipe dolanmış şekilde duruyor.

Denizli'nin belli bölgelerine Belediye ve mahalleli tarafından asılan  Türk bayrakları uzun süre asıldığı yerde kalıyor. Hava şartları nedeni ile bazı bayraklar eskirken bazıları da rüzgar nedeni ile asıldığı ipe dolanmış vaziyette duruyor.

 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası, Fırat Kalanı Harekatı ve Güney Doğu'da şehit olan askerlerimizin gelmesi üzerine  sokak ve caddelere asılan Türk Bayrakları ile tepkiler dile getirildi. Bayrakların asıldıktan sonra düzenli kontolleri sağlanmayınca  ortaya hoş olmayan görüntüler çıkıyor.

 

Haber merkezimize ulaşan bir okurumuz, Lise caddesinde uzun süre önce asılan büyük Türk Bayrağı'nın  bir buçuk ay gibi zaman zarfında rüzgar nedeni ile ipe dolanmış şekilde durduğunu belirtti. Okurumuz, "Lise caddesi Çatal Çeşme Oda Tiyatrosu'nun üzerindeki iki apartman arasına asılan bayrağın bu görüntüsü bizi derinden etkilemektedir. Yetkililerin bir an önce konuyla ilgilenmeleri ve şanlı bayrağımızın asılma şekli ile gerekli hassasiyetin gösterilmesini istiyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.