Türkiye Bankalar Birliği Toplantısı Denizli'de!

EKONOMİ 01.11.2018 - 08:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Türkiye Bankalar Birliği Toplantısı Denizli'de!

​Reel sektörün ve finans sektörünün en üst düzey temsilcilerinin bir araya geleceği toplantıda uluslararası piyasalarda ve Türkiye ekonomisinde yaşanan son gelişmeler, para ve sermaye piyasalarındaki son durum, reel ve finansal sektörün önerileri ve beklentileri değerlendirilecek.   Toplantının yapılacağına ilişkin bilgilendirme yapan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “Söz konusu toplantı, TOBB Başkanı Sayın RifatHisarcıklıoğlu, TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın ile TBB Yönetim Kurulundaki Bankaların (İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı-Kredi, HalkBank, VakıfBank, TEB, ING, EximBank, OdeaBank, ŞekerBank, CitiBank) Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcılarının katılımıyla 03 Kasım Cumartesi günü saat 15.00 de Denizli Anemon Otelde gerçekleştirilecek.”diye konuştu.   Keçeci, “Denizli Sanayi Odası (DSO), Denizli Ticaret Odası (DTO) ve Denizli Ticaret Borsası (DTB)olarak, TOBB ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB) reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıylabu toplantıyı düzenleyeceğiz.” diye konuştu.

​Reel sektörün ve finans sektörünün en üst düzey temsilcilerinin bir araya geleceği toplantıda uluslararası piyasalarda ve Türkiye ekonomisinde yaşanan son gelişmeler, para ve sermaye piyasalarındaki son durum, reel ve finansal sektörün önerileri ve beklentileri değerlendirilecek.

 

Toplantının yapılacağına ilişkin bilgilendirme yapan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “Söz konusu toplantı, TOBB Başkanı Sayın RifatHisarcıklıoğlu, TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın ile TBB Yönetim Kurulundaki Bankaların (İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı-Kredi, HalkBank, VakıfBank, TEB, ING, EximBank, OdeaBank, ŞekerBank, CitiBank) Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcılarının katılımıyla 03 Kasım Cumartesi günü saat 15.00 de Denizli Anemon Otelde gerçekleştirilecek.”diye konuştu.

 

Keçeci, “Denizli Sanayi Odası (DSO), Denizli Ticaret Odası (DTO) ve Denizli Ticaret Borsası (DTB)olarak, TOBB ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB) reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıylabu toplantıyı düzenleyeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.