Türkiye'de en çok taraftar hangi takımda?

SPOR 10.06.2017 - 12:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Türkiye'de en çok taraftar hangi takımda?

Bilyoner.com 2017 yılının Süper Lig taraftar haritasını çizdi. İşte 81 ilde en çok hangi takımın desteklendiğini ortaya çıkaran sonuçlar.Denizli'de en çok taraftara sahip olan takım Galatasaray oldu.

Bilyoner.com 2017 yılının Süper Lig taraftar haritasını çizdi. İşte 81 ilde en çok hangi takımın desteklendiğini ortaya çıkaran sonuçlar.Denizli'de  en çok taraftara sahip olan takım Galatasaray oldu.   Bilyoner.com, her yıl olduğu gibi bu yılda 2.7 milyon üyesinin tuttuğu takımlar üzerinden gerçekleştirdiği taraftar haritasını yayınladı. Buna göre Galatasaray 2016 yılındaki yüzde 35'lik taraftar oranını koruyarak zirvede yer aldı. Fenerbahçe taraftarları, Türkiye genelinde yüzde 1'lik düşüşle yüzde 34'e geriledi ve ikinci sıraya düştü. Şampiyon  Beşiktaş geçtiğimiz yıl yüzde 20'lik olan taraftar oranını yüzde 22 seviyesine çıkardı.    Denizli'de ise en çok taraftara sahip olan takım oranları Galatasaray yüzde 40, Fenerbahçe yüzde 29, Beşiktaş yüzde 17 taraftara sahip olduğu belirtildi.
Bilyoner.com 2017 yılının Süper Lig taraftar haritasını çizdi. İşte 81 ilde en çok hangi takımın desteklendiğini ortaya çıkaran sonuçlar.Denizli'de en çok taraftara sahip olan takım Galatasaray oldu.

Bilyoner.com 2017 yılının Süper Lig taraftar haritasını çizdi. İşte 81 ilde en çok hangi takımın desteklendiğini ortaya çıkaran sonuçlar.Denizli'de  en çok taraftara sahip olan takım Galatasaray oldu.

 

Bilyoner.com, her yıl olduğu gibi bu yılda 2.7 milyon üyesinin tuttuğu takımlar üzerinden gerçekleştirdiği taraftar haritasını yayınladı. Buna göre Galatasaray 2016 yılındaki yüzde 35'lik taraftar oranını koruyarak zirvede yer aldı. Fenerbahçe taraftarları, Türkiye genelinde yüzde 1'lik düşüşle yüzde 34'e geriledi ve ikinci sıraya düştü. Şampiyon  Beşiktaş geçtiğimiz yıl yüzde 20'lik olan taraftar oranını yüzde 22 seviyesine çıkardı.

 

 Denizli'de ise en çok taraftara sahip olan takım oranları Galatasaray yüzde 40, Fenerbahçe yüzde 29, Beşiktaş yüzde 17 taraftara sahip olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.