Türkiye Gençlik Birliği’nden Şehitlerimize Saygı Duruşu

SİYASET 16.02.2021 - 09:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Türkiye Gençlik Birliği’nden Şehitlerimize Saygı Duruşu

Türkiye Gençlik Birliği tüm Türkiye’de 13 şehidimiz için seferber oldu. Türkiye’nin dört bir yanında basın açıklamaları gerçekleştirdi. Şehitlerimiz için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okuyarak Mehmetçiğe desteğini bir kez daha gösterdi.    Türkiye Gençlik Birliği Denizli İl Başkanlığı önderliğinde Denizli’de de Basın açıklaması gerçekleşti. Vatan Partisi İl Başkanlığı ve Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin de katılmış olduğu basın açıklamasında Türkiye Gençlik Birliği Denizli İl Başkanı Ali Rıza Yığ açıklamasında şunları söyledi;     “Tarihi cinayet tarihi olan PKK, geçtiğimiz yıllarda askerlerimizi, polislerimizi, çocuklarımızı, bebeklerimizi ve köylülerimizi katletmiştir. Son yapılan hain saldırı göstermiştir ki PKK terör örgütü azılı bir halk düşmanıdır. Şehir merkezlerinde bombalar patlatan, karakolları basan PKK’nın kökü kazınmaktadır. Kökü kazınan PKK köşeye sıkışmıştır. Köşeye sıkışan PKK’ya HDP can simidi olmaya çalışmaktadır. Ordumuzun PKK’ya karşı yürüttüğü operasyonların hemen ardından HDP barış söylemlerinde bulunmuştur. HDP’nin barış söylemlerinin altına hendek kazma, PKK’nın yol çevirme eylemleri vardır. Ordumuz Gara’da savaşıyor ama bir Gara kampı da TBMM içerisinde var. HDP, PKK’nın siyasal uzantısıdır ve Türk milletine açıkça düşmanlık yapmaktadır. Mehmetçiğimiz onurlu bir şekilde mücadele yürütürken PKK’nın savunmasız vatandaşlarımızın öldürülmesi suçunu ordumuza atmaya çalışmaktadır. HDP/PKK demektir. HDP, PKK’dan aldığı emirle hareket eden bir siyasi araçtır. Mecliste PKK istemiyoruz.”   İl Başkanı Yığ HDP’nin kapatılmasının Türkiye’nin terörle mücadelesindeki önemini vurguladı.   Yığ sözlerini “Vatandaşlarımıza kurşun sıkan HDP mecliste olduğu sürece her gün sıkılmaktadır. HDP kapatılırsa PKK siyasi kolunu ve ayağını kaybeder. HDP bir güvenlik sorunudur ve derhal kapatılmalıdır. Türk gençliği her zaman askerimizin ve polisimizin yanında olmuştur. Bugünde PKK ve HDP'ye karşı yürütülen mücadele de onların bir adım arkasındayız. Türkiye'yi bölmek isteyenlerin daima karşısındayız.” Diyerek bitirdi. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından TGB Denizli İl Başkanlığı önderliğindeki heyet basın mensuplarına teşekkür ettikten sonra basın açıklamasını sonlandırdılar.   

Türkiye Gençlik Birliği tüm Türkiye’de 13 şehidimiz için seferber oldu. Türkiye’nin dört bir yanında basın açıklamaları gerçekleştirdi. Şehitlerimiz için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okuyarak Mehmetçiğe desteğini bir kez daha gösterdi.

 

 Türkiye Gençlik Birliği Denizli İl Başkanlığı önderliğinde Denizli’de de Basın açıklaması gerçekleşti. Vatan Partisi İl Başkanlığı ve Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin de katılmış olduğu basın açıklamasında Türkiye Gençlik Birliği Denizli İl Başkanı Ali Rıza Yığ açıklamasında şunları söyledi;

 

 

“Tarihi cinayet tarihi olan PKK, geçtiğimiz yıllarda askerlerimizi, polislerimizi, çocuklarımızı, bebeklerimizi ve köylülerimizi katletmiştir. Son yapılan hain saldırı göstermiştir ki PKK terör örgütü azılı bir halk düşmanıdır. Şehir merkezlerinde bombalar patlatan, karakolları basan PKK’nın kökü kazınmaktadır. Kökü kazınan PKK köşeye sıkışmıştır. Köşeye sıkışan PKK’ya HDP can simidi olmaya çalışmaktadır. Ordumuzun PKK’ya karşı yürüttüğü operasyonların hemen ardından HDP barış söylemlerinde bulunmuştur. HDP’nin barış söylemlerinin altına hendek kazma, PKK’nın yol çevirme eylemleri vardır. Ordumuz Gara’da savaşıyor ama bir Gara kampı da TBMM içerisinde var. HDP, PKK’nın siyasal uzantısıdır ve Türk milletine açıkça düşmanlık yapmaktadır. Mehmetçiğimiz onurlu bir şekilde mücadele yürütürken PKK’nın savunmasız vatandaşlarımızın öldürülmesi suçunu ordumuza atmaya çalışmaktadır. HDP/PKK demektir. HDP, PKK’dan aldığı emirle hareket eden bir siyasi araçtır. Mecliste PKK istemiyoruz.”

 

İl Başkanı Yığ HDP’nin kapatılmasının Türkiye’nin terörle mücadelesindeki önemini vurguladı.

 

Yığ sözlerini “Vatandaşlarımıza kurşun sıkan HDP mecliste olduğu sürece her gün sıkılmaktadır. HDP kapatılırsa PKK siyasi kolunu ve ayağını kaybeder. HDP bir güvenlik sorunudur ve derhal kapatılmalıdır. Türk gençliği her zaman askerimizin ve polisimizin yanında olmuştur. Bugünde PKK ve HDP'ye karşı yürütülen mücadele de onların bir adım arkasındayız. Türkiye'yi bölmek isteyenlerin daima karşısındayız.” Diyerek bitirdi. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından TGB Denizli İl Başkanlığı önderliğindeki heyet basın mensuplarına teşekkür ettikten sonra basın açıklamasını sonlandırdılar. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.