Türkiye Hokey Federasyonu yıldızlarını Denizli’de keşfediyor

SPOR 27.09.2018 - 12:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Türkiye Hokey Federasyonu yıldızlarını Denizli’de keşfediyor

Türkiye Hokey Federasyonu, gençlere yönelik geliştirdiği "Hokey Yıldızlarını Keşfediyor" projesiyle yetenekli gençleri hokeye kazandırmaya Denizli’den başladı.   Türkiye Hokey Federasyonu, gençlere yönelik geliştirdiği "Hokey Yıldızlarını Keşfediyor" projesiyle yetenekli gençleri hokeye kazandırmak için çalışmalarına hız verdi. Federasyon tarafından hazırlanan projenin Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programından onaylanarak geçmesiyle kolları sıvayan hokey federasyonu ilk olarak Denizli'de projeyi başlattı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hokey İl Temsilciliği koordinasyonunda gerçekleşen projede Hokey Mili Takım antrenörleri Serkan Şen ve Mustafa Çakır çalışmaları bizzat yerinde yönetti. Hokey İl temsilcisi Muhsin Çayan yapılan çalışmalarla, hedeflerinin Hokeyi Denizli’de yaygınlaştırmak ve Denizli’deki yıldızları keşfetmek olduğunu söyledi.     Projenin içeriği ile ilgili bir açıklama yapan Federasyon Başkanı Sadık Karakan, "Hokey Yıldızlarını Keşfediyor projesiyle 2002-2009 doğumlu yetenekli gençleri branşımıza kazandırıp, gelişimlerini takip ederek elit sporcu sayımızı arttırmayı hedefliyoruz. Hokeyin yaygın olmadığı illerde hokey gelişim antrenörlerimizi okullara göndererek gençlerimize temel hokey eğitimi veriyoruz. Proje kapsamındaki illerimize hokey malzemesi vererek yıl içinde temel hokey eğitimi alan sporcularla müsabakalara katılmasını amaçlıyoruz Önümüzdeki süreçte bütün Türkiye'yi kapsayacak olan projemize ilk olarak Denizli'de başladık. Projemizin devamında ise İstanbul, Samsun, İzmir, Sakarya, Bursa, Aydın, Mersin, Eskişehir ve Kırklareli illerinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki Hokey Yıldızlarını Keşfediyor projesiyle Türk Hokeyine yeni bir soluk getirecek ve yeni sporcuları branşımıza kazandıracağız" dedi.                  

Türkiye Hokey Federasyonu, gençlere yönelik geliştirdiği "Hokey Yıldızlarını Keşfediyor" projesiyle yetenekli gençleri hokeye kazandırmaya Denizli’den başladı.

 

Türkiye Hokey Federasyonu, gençlere yönelik geliştirdiği "Hokey Yıldızlarını Keşfediyor" projesiyle yetenekli gençleri hokeye kazandırmak için çalışmalarına hız verdi. Federasyon tarafından hazırlanan projenin Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programından onaylanarak geçmesiyle kolları sıvayan hokey federasyonu ilk olarak Denizli'de projeyi başlattı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hokey İl Temsilciliği koordinasyonunda gerçekleşen projede Hokey Mili Takım antrenörleri Serkan Şen ve Mustafa Çakır çalışmaları bizzat yerinde yönetti. Hokey İl temsilcisi Muhsin Çayan yapılan çalışmalarla, hedeflerinin Hokeyi Denizli’de yaygınlaştırmak ve Denizli’deki yıldızları keşfetmek olduğunu söyledi.

 

 

Projenin içeriği ile ilgili bir açıklama yapan Federasyon Başkanı Sadık Karakan, "Hokey Yıldızlarını Keşfediyor projesiyle 2002-2009 doğumlu yetenekli gençleri branşımıza kazandırıp, gelişimlerini takip ederek elit sporcu sayımızı arttırmayı hedefliyoruz. Hokeyin yaygın olmadığı illerde hokey gelişim antrenörlerimizi okullara göndererek gençlerimize temel hokey eğitimi veriyoruz. Proje kapsamındaki illerimize hokey malzemesi vererek yıl içinde temel hokey eğitimi alan sporcularla müsabakalara katılmasını amaçlıyoruz Önümüzdeki süreçte bütün Türkiye'yi kapsayacak olan projemize ilk olarak Denizli'de başladık. Projemizin devamında ise İstanbul, Samsun, İzmir, Sakarya, Bursa, Aydın, Mersin, Eskişehir ve Kırklareli illerinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki Hokey Yıldızlarını Keşfediyor projesiyle Türk Hokeyine yeni bir soluk getirecek ve yeni sporcuları branşımıza kazandıracağız" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.