Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği başlıyor

DENİZLİ 11.03.2017 - 12:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını düzenleyeceği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği başlıyor. “Denizli’de ne varsa ilçelerde de o olacak” hedefiyle yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu yıl Çocuk Şenliği’ni ilçelerden başlatacaklarını söyledi.

Türkiye’nin en geniş katılımlı Çocuk Şenliği'ni geleneksel hale getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl dev organizasyonunun 6’ncısını gerçekleştiriyor. Her yıl ilköğretim çağındaki yaklaşık 3 bin dolayındaki çocuğa eğlenceli bir gün yaşatmayı hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu sene farklı bir uygulamaya gidiyor. “Denizli’de ne varsa ilçelerde de o olacak” hedefiyle yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu yıl Çocuk Şenliği’ni ilçelerden başlatıyor. Denizli ve tüm ilçelerinde bulunan ilköğretim çağındaki 60 bine yakın çocuğun katılmasının beklendiği şenlik ilk olarak 14 Mart 2017 Salı günü Babadağ ilçesinden başlayacak. Her gün farklı bir ilçede kurulacak şenlik alanına getirilen çocuklar, animatörler eşliğinde doyasıya eğlenecek. Çuval yarışı, ip çekme, can gibi geleneksel oyunlar oynayacak çocuklar şişme oyun parklarında doyasıya eğlenme imkanı bulacak. Çocukların gönüllerince eğleneceği programın ilçelerde tamamlanmasının ardından Çocuk Şenliği Denizli merkezde devam edecek.   “NEREDE ÇOCUK VAR, ORADA ŞENLİK OLACAK”   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geleneksel hale getirdikleri Türkiye’nin en geniş katılımlı Çocuk Şenliği’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediklerini söyledi. 3 yıl önce yola çıktıklarında “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” dediklerini hatırlatan Başkan Zolan, Çocuk Şenliği’ne bu yıl ilçelerden başlamayı tercih ettiklerini belirterek, ilçelerin ardından şenliğe Denizli merkezde devam edeceklerini kaydetti. “Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz” diyen Başkan Zolan, “Artık sadece Denizli merkezde değil, ilçelerimizde de çocuk şenliğimizi yapıyoruz. Nerede çocuk var bizim şenliğimiz de orada olacak. Çocuklarımız bizim gözbebeğimiz ve her şeyin en iyisine layıklar” dedi.     SANALDAN GERÇEK ARKADAŞLIKLARA   Zamanlarının büyük bir bölümünü bilgisayar ve tablet gibi teknolojik aletlere ayıran çocukları biraz olsun sokağa çıkartarak gerçek arkadaşlarıyla, geleneksel oyunlarda buluşturmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve içlerindeki enerjilerini ortaya çıkarmalarını istedik. Çocuklarımız şenlik alanlarında sanal değil gerçek arkadaşlarıyla buluşacak. Arkadaşlığı, ekip ruhunu ve kaynaşmayı öğrenecek. Çocuklarımıza burada doğruyu ve güzeli seçenek olarak sunacağız. Zaman zaman ziyaretlerine gelip eğlencelerine ortak olacağız.”    
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını düzenleyeceği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği başlıyor. “Denizli’de ne varsa ilçelerde de o olacak” hedefiyle yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu yıl Çocuk Şenliği’ni ilçelerden başlatacaklarını söyledi.

Türkiye’nin en geniş katılımlı Çocuk Şenliği'ni geleneksel hale getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl dev organizasyonunun 6’ncısını gerçekleştiriyor. Her yıl ilköğretim çağındaki yaklaşık 3 bin dolayındaki çocuğa eğlenceli bir gün yaşatmayı hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu sene farklı bir uygulamaya gidiyor. “Denizli’de ne varsa ilçelerde de o olacak” hedefiyle yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu yıl Çocuk Şenliği’ni ilçelerden başlatıyor. Denizli ve tüm ilçelerinde bulunan ilköğretim çağındaki 60 bine yakın çocuğun katılmasının beklendiği şenlik ilk olarak 14 Mart 2017 Salı günü Babadağ ilçesinden başlayacak. Her gün farklı bir ilçede kurulacak şenlik alanına getirilen çocuklar, animatörler eşliğinde doyasıya eğlenecek. Çuval yarışı, ip çekme, can gibi geleneksel oyunlar oynayacak çocuklar şişme oyun parklarında doyasıya eğlenme imkanı bulacak. Çocukların gönüllerince eğleneceği programın ilçelerde tamamlanmasının ardından Çocuk Şenliği Denizli merkezde devam edecek.

 

“NEREDE ÇOCUK VAR, ORADA ŞENLİK OLACAK”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geleneksel hale getirdikleri Türkiye’nin en geniş katılımlı Çocuk Şenliği’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediklerini söyledi. 3 yıl önce yola çıktıklarında “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” dediklerini hatırlatan Başkan Zolan, Çocuk Şenliği’ne bu yıl ilçelerden başlamayı tercih ettiklerini belirterek, ilçelerin ardından şenliğe Denizli merkezde devam edeceklerini kaydetti. “Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz” diyen Başkan Zolan, “Artık sadece Denizli merkezde değil, ilçelerimizde de çocuk şenliğimizi yapıyoruz. Nerede çocuk var bizim şenliğimiz de orada olacak. Çocuklarımız bizim gözbebeğimiz ve her şeyin en iyisine layıklar” dedi.

 

 

SANALDAN GERÇEK ARKADAŞLIKLARA

 

Zamanlarının büyük bir bölümünü bilgisayar ve tablet gibi teknolojik aletlere ayıran çocukları biraz olsun sokağa çıkartarak gerçek arkadaşlarıyla, geleneksel oyunlarda buluşturmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve içlerindeki enerjilerini ortaya çıkarmalarını istedik. Çocuklarımız şenlik alanlarında sanal değil gerçek arkadaşlarıyla buluşacak. Arkadaşlığı, ekip ruhunu ve kaynaşmayı öğrenecek. Çocuklarımıza burada doğruyu ve güzeli seçenek olarak sunacağız. Zaman zaman ziyaretlerine gelip eğlencelerine ortak olacağız.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.