Türkiye-Rusya anlaşması bölgesel denge mi?

DİĞER 24.04.2017 - 14:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Türkiye-Rusya anlaşması bölgesel denge mi?

Referandum Halk oylaması yapılalı bir hafta oldu ama siyasiler arasında fırtına dinmek şöyle dursun, kasırgaya dönüştürmeye çalışıyorlar. Bu kavgaların biran önce sona erdirmeli ve ülke içerisinde işsizlik, ekonomi ve terörle mücadeleye hız vermek lazım. Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi için alt yapıların hazırlanması kanunların Meclise gönderilmesi gerekmektedir…   Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, 3 Mayıs’ta Rusya da Putin ile görüşecek. Daha sonra Çin’e bir ziyaret yapacak, daha sonra 16 – 17 Mayıs tarihlerinde Çin’den direk Amerika’ya geçecek ve Tramp ile bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyaretinde çok önemli görüşmeler yapılacağı açıkça orta’da, Suriye, Irak, DAEŞ, YPG, PYD, PKK, en önemlisi de FÖTE Elebaşı ve yandaşlarının, Türkiye’ye iade konusunu görüşecek olması… Tarih kitaplarını biraz araştırıyorum. Rusya’nın dünya tarihinde yer alması 9. Yüzyılın sonlarında başlar. Aradan geçen yaklaşık bin yıllık süreç içinde Osmanlı Devleti ve Rusya arasında hiç böylesine üstü düzey siyasi bir görüşme ve işbirliği olmamış. İşte benim dikkatimi çeken de görüşmenin bu yönüydü.  YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Referandum Halk oylaması yapılalı bir hafta oldu ama siyasiler arasında fırtına dinmek şöyle dursun, kasırgaya dönüştürmeye çalışıyorlar. Bu kavgaların biran önce sona erdirmeli ve ülke içerisinde işsizlik, ekonomi ve terörle mücadeleye hız vermek lazım. Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi için alt yapıların hazırlanması kanunların Meclise gönderilmesi gerekmektedir…

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, 3 Mayıs’ta Rusya da Putin ile görüşecek. Daha sonra Çin’e bir ziyaret yapacak, daha sonra 16 – 17 Mayıs tarihlerinde Çin’den direk Amerika’ya geçecek ve Tramp ile bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyaretinde çok önemli görüşmeler yapılacağı açıkça orta’da, Suriye, Irak, DAEŞ, YPG, PYD, PKK, en önemlisi de FÖTE Elebaşı ve yandaşlarının, Türkiye’ye iade konusunu görüşecek olması… Tarih kitaplarını biraz araştırıyorum. Rusya’nın dünya tarihinde yer alması 9. Yüzyılın sonlarında başlar. Aradan geçen yaklaşık bin yıllık süreç içinde Osmanlı Devleti ve Rusya arasında hiç böylesine üstü düzey siyasi bir görüşme ve işbirliği olmamış. İşte benim dikkatimi çeken de görüşmenin bu yönüydü. 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.