Uçan balonlar Denizli semalarını renklendiriyor

DENİZLİ 06.07.2018 - 09:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Uçan balonlar Denizli semalarını renklendiriyor

Denizli Valiliği öncülüğünde yeniden faaliyete geçirilen uçan balonlar Denizli semalarını renklendiriyor. UNESCO'nun Dünya Kültür Miras Listesi'nde yer alan ve "Dünyanın sekizinci harikası" Pamukkale'de uçan balonlar zaman zaman şehir merkezinde de alçak uçuş yapması, vatandaşları heyecanlandırıyor.    Denizli Valiliği öncülüğünde, yerli ve yabancı turistlerin Pamukkale tercihlerini arttırmak amacıyla yeniden başlatılan balon uçuşları yaz döneminde uçuşlarına hızla devam ediyor. Genellikle Pamukkale semalarında görmeye alıştığımız uçan balonlar bu sabah kent merkezine yakın yerleşim alanı üzerinde bir balonu gören vatandaşları heyecanlandırdı.     Bu sabah Sevindik ve Dokuzkavaklar Mahalleleri üzerinde alçak uçuş yapan bir uçan balon vatandaşlar tarafından merakla izlenildi. Meraklı bakışlar arasında ve bu kadar yakın mesafede yerleşim alanları üzerinde uçan balon, vatandaşların bakışları arasından bölgeden uzaklaştı.  

Denizli Valiliği öncülüğünde yeniden faaliyete geçirilen uçan balonlar Denizli semalarını renklendiriyor. UNESCO'nun Dünya Kültür Miras Listesi'nde yer alan ve "Dünyanın sekizinci harikası" Pamukkale'de uçan balonlar zaman zaman şehir merkezinde de alçak uçuş yapması, vatandaşları heyecanlandırıyor. 

 

Denizli Valiliği öncülüğünde, yerli ve yabancı turistlerin Pamukkale tercihlerini arttırmak amacıyla yeniden başlatılan balon uçuşları yaz döneminde uçuşlarına hızla devam ediyor. Genellikle Pamukkale semalarında görmeye alıştığımız uçan balonlar bu sabah kent merkezine yakın yerleşim alanı üzerinde bir balonu gören vatandaşları heyecanlandırdı.

 

 

Bu sabah Sevindik ve Dokuzkavaklar Mahalleleri üzerinde alçak uçuş yapan bir uçan balon vatandaşlar tarafından merakla izlenildi. Meraklı bakışlar arasında ve bu kadar yakın mesafede yerleşim alanları üzerinde uçan balon, vatandaşların bakışları arasından bölgeden uzaklaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.